LAV-  SLAGANJE sa drugim ZNACIMA HOROSKOPA – NAJPOŽELJNIJI  VAGA i STRELAC

LAV- SLAGANJE sa drugim ZNACIMA HOROSKOPA – NAJPOŽELJNIJI VAGA i STRELAC

3 марта, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu lav i strelac

Strelac je jedan od znakova sa kojim će se lav sjajno uklopiti, tako da je i strelac jedan od poželjnijih partnera za lava. Ovde imamo kombinaciju dve vatre, pa nije teško pogoditi da je seks sjajan. U svemu odgovaraju jedno drugom. Pomažu se i u poslu. Lav je tolerantan prema strelčevim potrebama za slobodom.

Ako je strelac spreman da se malo primiri onda je ova veza prosto savršena.

Kako se slažu lav i jarac

O ovoj kombinaciji gotovo ništa pozitivno ne možemo da kažemo.

Lav obično može da se složi u seksu sa velikim brojem znakova, ali jarac to svakako nije slučaj. Ni na drugim poljima nemaju ništa zajedničko. Oni su dve potpuno suprotne ličnosti. Jarac će gušiti lava svojim pesimizmom. Ovo je jedna od onih kombinacija, gde će lav sigurno potražiti neku avanturu van braka. Tokom svađe lav drami, a jarac ga ignošiše i ovde dolazi do izražaja njegova dobro poznata hladnoća.

Kako se slažu lav i vodolija

Lav i vodolija su odličan par. Sjajan seks, u kombinaciji vatre i vazduha. Oboje su avanturisti, vole društvo, zabavu, izlaske… Iako i jedan i drugi mogu naći i bolje, ova kombinacija se preporučuje sa simpatijama bilo da se radi o kombinaciji muškarac vodolija i žena lav ili obrnuto.

Da bi veza opstala, lav se mora naviknuti na vodolijinu slobodnoumnost i ekscentričnost. Vodolija takođe voli slobodu, a lav bi se stalno umiljavao i potrebna mu je konstantna pažnja.

Kako se slaži lav i ribe

Riba se lako zaljubi i obasipa partnera nežnostima i ljubavlju što lavu svakako imponuje. Riba je slaba, a lav rođeni zaštitnik na kojeg se može osloniti. Oni su poput filmskog para – devojka kojoj treba pomoć u nevolji i snagator koji je spašava. Ribe često tolerišu i lavove nestašluke.

Ni u ovoj kombinaciji lav ne može da pronađe zadovoljstvo u krevetu, što ga može oterati u tuđu postelju. Ribe se ne slažu sa znakovima poput lava jer imamo ponovo kombinaciju gde bi lav izlazio i družio se, dok ribe žele da se ostane u svom domu.

Стране: 1 2 3