RAK : SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja

RAK : SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja

3 марта, 2019 Off By ludarito

Rak u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, vezi…

Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja, a poštuju i tradiciju. Pravi porodični znak.

Vole da pomognu, pogotovo bliskim prijateljima i slabijima. Kod vas će ceniti vaše vrline i unutrašnje vrednosti. Decu obožavaju.

Ono što vas može iznervirati kod rakova jesu njihove česte promene raspoloženja ( rakom vlada Mesec, pa mu se raspoloženje menja na neki način i prema mesečevim menama), a ponekad su veoma tvrdoglavi. Dešava se i da se zbog svojih slabosti nekad odaju i porocima. Zato mu je podrška okoline jako bitna.

Rak – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Nijednom znaku nije potrebnije da se oseti voljenim kao raku. Zato mu treba emotivan partner koji će mu otvoreno pokazati ljubav i da mu je stalo do njihove veze. Avanturisti i hladne osobe nisu za rođene u znaku raka, već porodični, tradicionalni, oni kojima je stalo da pruže ljubav, ali i da se sami osete voljenim.

Jer rak kao partner, pružiće vam svu ljubav ovog sveta, ali naravno očekuje isto za uzvrat. U suprotnom zatvara se u svoju ljušturu, duboko povređen i nesrećan, uveren da ga niko ne voli.

On se toliko veže za osobu, da izgleda kao pravi rak koji je nešto čvrsto zgrabio kleštima. Za njih važi da se veoma lako zaljubljuju.

Kako se slažu rak i ovan

Da bi ovan i rak opstali, mora mnogo da se radi, a ostaće zajedno jedino ako su dovoljno tolerantni da pronađu neko zajedničko rešenje za probleme kojih će biti mnogo.

Ova kombinacija se nikako ne preporučuje, jer po dobrom starom pravilu voda vatru gasi. Impulsivni ovan će nekad i povrediti raka, kojeg uopšte nije teško uvrediti. Da ne pominjemo to što je ovan avanturista koji voli akciju, a rak bi ipak da se povuče u toplinu svog doma. Seks takođe nije toliko idealan. Raku je teško da pronađe partnera koji je dovoljno nežan, a ovan to svakako nije…..….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4