LAV-  SLAGANJE sa drugim ZNACIMA HOROSKOPA – NAJPOŽELJNIJI  VAGA i STRELAC

LAV- SLAGANJE sa drugim ZNACIMA HOROSKOPA – NAJPOŽELJNIJI VAGA i STRELAC

3 марта, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu lav i lav

Dva lava su svakako odlična kombinacija. Nećemo trošiti reči pričajući o tome koliko su slični, i da će lako naći zajednički jezik u svemu pa i u krevetu.

Međutim ima jedna stvar koja kvari ovu idealnu sliku. Lav se bori uvek da bude vođa, a kada imamo dva lava, znači da će doći do krvave borbe. Ne dozvolite sebi da prokockate ovu divnu vezu zbog svoje sebičnosti, nego radite na uzajamnom poštovanju.

Kako se slažu lav i devica

Oboje su spremni da rade kada je veliki novac u pitanju, pa će lako steći materijalnu sigurnost. Ovaj par bi lako mogao voditi kompaniju, jer lav će lako drugima nametnuti svoju volju i sticati kontakte, a devica će voditi posao jer je pametna i proračunata. Iako veza nije idealna spremni su da se bore za nju.

Devica je previše ozbiljna za lava, a nije isključeno ni da će ga često kritikovati, što će lava jako razljutiti. Seks je mlak, i devica je jedan od retkih znakova koji lav ne može da zapali.

Kako se slažu lav i vaga

Lav i vaga su jedna od poželjnih kombinacija za ljubavnu vezu. Lav voli da zavodi, da se, poput prave mačke mazi i prede, a vaga prosto uživa u ljubavi i živi za to da nekog voli, što opet lavu imponuje. Osim što se savršeno slažu u seksu, njihovu vezu krasi poverenje, žurke , putovanja, pomaganje u poslu …

Ova veza gotovo i da nema nedostataka. Ponekad je može kvariti jedino lav koji se često ponaša kao kraljica drame, ali vaga je tolerantna i uspevaće da mu objasni i olakša neke stvari.

Kako se slažu lav i škorpija

Veza je dobra, ali samo na kratke staze, s obzirom da su oba znaka veoma erotična i da će se najbolje složiti u krevetu. Ako su astrološki aspekti povoljni veza može opstati, ali će se u njoj uvek osećati neka tenzija. U tom slučaju ne znači da će varati jedno drugo, jer će im seks uvek biti sjajan vez obzira na netrpeljivost.

Osim toga ova dva znaka su potpuno različita. Imaju različite ciljeve u životu, putevi im vode na dve različite strane, a škorpija prosto mrzi mnoge karakteristike lava….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3