VAGA- SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – LEPRŠAVE vage da traže LAVOVE, BLIZANCE, STRELČEVE…

VAGA- SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – LEPRŠAVE vage da traže LAVOVE, BLIZANCE, STRELČEVE…

3 марта, 2019 Off By ludarito

Vaga u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku,vezi…

Vage u horoskopu su karakteristične po svojoj lepoti. One su najlepši pripadnici zodijaka bilo da se radi o muškarcima ili ženama. Osim toga, važe za harizmatične, dobrodušne, slobodnoumne i naravno uvek neodlučne.

Pripadnici ovog znaka su pravi političari i pacifisti, zalažu se za mir u svetu, jednakost, a nikada nisu ratoborni, već kroz razgovor i argumente pokušavaju da vas ubede u nešto.

Vage teže harmoniji, i pokušavaju da u svoj život unesu ravnotežu. Na primer, kada se zaljube, vage nisu hladne prema partneru, pružaju mu ljubav i nežnost koliko mogu. Ali ipak oslanjaju se i na razum i ma koliko voleli svog partnera, neće mu dozvoliti da se nedolično ponaša. Vage postavljaju granice i znaju dokle žele da idu.

 

Vaga – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Vagama je više nego drugim horoskopskim znakovima potrebna ljubav, čak možda i više nego emotivcima poput raka ili riba. Samo kada su u koliko toliko normalnoj vezi, vage su ispunjene, prosto su rođene da nekog vole.

Obično će se zaljubiti u nekog iz okoline, sa posla, iz društva… nekog ko im je već poznat ili sa kim imaju zajedničke prijatelje. Dešava se i da idealizuju svog partnera, pa se razočaraju u njega vremenom i naravno iz veze izađu slomljenog srca. Vage su jako dobre osobe, ali moraju biti svesni da nisu svi takvi. Takođe vage ne pristaju na kratkoročne avanture, već teže ka tome da imaju ozbiljnu vezu i stalnog partnera.

U vezi, vage su idealni partneri. Svom partneru pružiće podršku, ali daće mu i malo slobode, kako ga ne bi ugušili.

 

Kako se slažu vaga i ovan

Vaga i ovan su krajnje sipmatičan par, pogotovo ako se radi o kombinaciji muškarac ovan i žena vaga . Za početak dobro je što ovan voli da bude vođa u vezi, a vaga će mu to galantno prepustiti. Ona voli da je osvajaju i vode kroz život. Odnos je dobar, s obzirom da ovde imamo kombinaciju vatra – vazduh.

Problemi mogu nastati nešto kasnije kada veza postane ozbiljnija, jer je vaga uvek proračunata i dobro razmisli pre nego što uradi bilo šta, dok je ovan nestrpljiv i ishitreno donosi odluke.

 

Kako se slažu vaga i bik

Bik je za vagu dobar kada je u pitanju neka kratka avantura. Mogu se složiti samo u krevetu. Za neku stabilniju vezu ( što je vagama u suštini i potrebno) teško će se složiti.

Bik kod svojih partnera traži da budu realni, a vaga s vremena na vreme beži u svoj idilični svet, što se bikovima ne dopada. Vage retko kad šta planiraju, vole spontanost, dok bik praktično ne zna ni šta spontanost znači. Kod njega je sve ustaljeno, isplanirano, on ne voli iznenađenja, pa će u jednom trenutku dosaditi vagi.

Kako se slažu vaga i blizanci

Verovatno najidealniji partner za lepršavu vagu jeste još lepršaviji blizanac, njen srodni, vazdušni, znak. Njihovu vezu čini mnogo druženja sa različitim ljudima, žurke, putovanja, iznenađenja, spontanost… Ova dva znaka imaju mnogo toga zajedničkog. Vaga će čak osloboditi malo blizanca u krevetu, s obzirom da blizanac nije baš strastven znak. Za ljubavnu vezu ova kombinacija se svakako preporučuje.

Jedino što može kvariti idealnu sliku jeste blizančev brzopleti jezik, jer oni, nekad i nesvesno povređuju ljude rečima, a vaga je previše osetljiva za tako nešto.

Kako se slažu vaga i rak

Vaga i rak imaju mnogo toga zajedničkog kada su ljubav i veze u pitanju. Oba znaka uživaju da budu u vezi, potreban im je neko da ih voli i neko koga će i oni sami da vole.

Međutim kada su u vezi to uopšte nije ono što su očekivali, jer ponekad među njima nema dovoljno hemije, pogotovo kada je seks u pitanju. Ipak to ne smeta ni jednom ni drugom znaku, jer i vaga i rak veruju u večnu ljubav, i njihova veza je mnogo dublja. Dobro se slažu a to je za jednu vezu najbitnije….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3