NEDELJNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bikovi intrigiraju, Lavovi bez kontrole, a pred Vodilijama drama!

NEDELJNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bikovi intrigiraju, Lavovi bez kontrole, a pred Vodilijama drama!

4 новембра, 2018 Off By ludarito

Jarac

Posao

Merkur, koji vam je trenutno iza leđa i u svojoj retrogradnoj senci – kao da ne dozvoljava da se ono što ste planirali konačno i pokrene i realizuje. U poslednjem momentu dolazi do nekog prolongiranja, promena, vraćanja korak unazad ili pak problema sa papirologijom. No, ništa od ovoga neće vas zaustaviti u vašem pohodu ka cilju. Kao da vam prepreke samo daju vetar u leđa i krećete u bitku za njihovo prevazilaženje. Neki mudri ljudi su oko vas i daju vam podršku – saslušajte ih.

Novac

Dosta troškova u poslednje vreme destabilizovalo vas je i donosi vam povremenu zabrinutost. Ima lepih priliva ove sedmice – dići ćete se…

Zdravlje

Popravljanje raspoloženja kroz kontakte sa pozitivnim ljudima diže vas i u zdravstvenom segmentu. Gledajte da pronađete dovoljno vremena za san i odmor.

Vodolija

Posao

S jedne strane – vaši se planovi odvijaju super, idete ka onome što želite, korak po korak. Sa druge pak – kao da vam nešto ne dozvoljava da sve to ide bez problema, vrtite se u nekim dogovorima, bakćete se nekom papirologijom, što vam odvlači dosta energije. Jupiter je od ove sedmice u vašem polju budućnosti, podrške od strane drugih. Sve ono što je nejasno iskristalisaće se u narednim danima, nedeljama, mesecima. Neće vam pobeći ti poslovi i prilike za kojima žudite. Sačekajte malo.

Novac

Neko će u ovoj nedelji pokušati da vas prevede žedne preko vode. Pazite na svoj novac, ne pozajmljujte ga i ne čekajte nikoga sa plaćanjem!

Zdravlje

Energija sa kojom uđete u ovu sedmicu će biti vrlo pozitivna i podsticajna po vas. Ne vidi se trenutno nikakva, iole značajnija zdravstvena problematika.

Ribe

Posao

Vesti i informacije koje stižu do vas totalno su kontradiktorne i zbunjuju vas. Ništa vama više nije jasno – ni da li će biti nešto od onoga što vam je obećano, niti u kom pravcu vaša karijera sada ide. Ne dramite bez razloga, ono što se sada ne zna saznaće se uskoro. Iskristalisaće se stvari – ne zaboravite da je u ovoj nedelji veliki benefik Jupiter ušao u vaše polje karijere. Tek ćete vi imati pravih prilika da pokažete koliko vredite. Održavajte dobar kontakt sa saradnicima i kolegama – trebate jedni drugima.

Novac

Sada možete lakše rešiti troškove ili čak dugovanja iz prethodnog perioda. Novac koji očekujete dolazi, i možda će ga biti i više nego što mislite….

Zdravlje

Nešto više pažnje biste trebali da obratite na imunitet. Iako vam se čini da je sve u redu, ipak ste u ovoj nedelji skloni prehladama.

Стране: 1 2 3 4