NEDELJNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bikovi intrigiraju, Lavovi bez kontrole, a pred Vodilijama drama!

NEDELJNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bikovi intrigiraju, Lavovi bez kontrole, a pred Vodilijama drama!

4 новембра, 2018 Off By ludarito

Ovan

Posao

U prvom delu nedelje moguće je obnavljanje saradnje ili kontakt od strane osoba sa kojima ste ranije radili. Nudi vam se nastavak, ovog puta pod nešto povoljnijim uslovima. Iako sve izgleda na prvi pogled kao odlična poslovna šansa, treba biti oprezan da vam nešto ne promakne. Tokom ove nedelje lakše ćete pronalaziti zajednički jezik ili rešenja za probleme sa onima koji su vam poslovno važni. Od ove sedmice ulazite u period velikih promena.

Novac

Sto kombinacija vam je u glavi kada je novac u pitanju. A izgleda da će neke od njih ove nedelje i uroditi plodom. Nije loše, nije….

Zdravlje

Ove nedelje vam je raspoloženje na mnogo višem nivou nego inače. Uglavnom ćete se osećati dobro. Stariji neka češće kontrolišu pritisak.

Bik

Posao

Situacije oko vas u poslovnom segmentu nisu bajne, ali konačno ćete uspevati da ne dozvolite da vas to suštinski dotiče. Jednostavno – ne možete više da se nervirate oko svega i oko svakog. Em ćete se vi osećati bolje, em ćete funkcionisati lakše nego u prethodnom periodu. Odradićete dosta onoga što ste propustili, a pokrenuće se i neki kontakti iz prošlosti. Podsetite neke ljude na sebe, ništa vam neće škoditi a može da vam donese čak i novu poslovnu priliku.

Novac

Malo ste se rasuli kada su troškovi u pitanju, ali lepo uspevate da nekako sve dovedete na svoje mesto. Moguće naplate potraživanja iz prethodnih perioda.

Zdravlje

Počinje da vas „drma“ želja da se pokrenete, ali joj se bar za sada vrlo uspešno odupirete. Zaista je vreme da budete fizički aktivniji. Itekako će vam prijati.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4