NEDELJNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bikovi intrigiraju, Lavovi bez kontrole, a pred Vodilijama drama!

NEDELJNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bikovi intrigiraju, Lavovi bez kontrole, a pred Vodilijama drama!

4 новембра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Posao

Vi ste uglavnom pozitivni, pa na neki lakši način uspevate da baratate situacijama koje bi vam u drugim prilikama donosile samo nerviranje. Sada kao da ne dozvoljavate da vas tako nešto dotiče. Neko može u ovoj nedelji ispuniti obećanje koje vam je dao, olakšati vam ili vam čak otvoriti nove poslovne mogućnosti. Ulazak Jupitera u vaše polje poslovnih partnerstava može doneti susret sa osobom koja je bitna za vašu poslovnu budućnost i koja vam može biti od velike koristi.

Novac

Malo ste zadovoljni, malo niste. Možda biste bili stabilniji po pitanju finansija kada biste prikočili po pitanju nekih troškova.

Zdravlje

Gubićete dosta energije na to što pokušavate da funkcionišete odjednom na sto strana. Poboljšajte ishranu. Stariji – ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku.

Rak

Posao

Puno posla, dosta obaveza za koje ste svesni da ste ih zapostavili i kojima je zaista vreme da se posvetite što pre. Ne dozvolite da vam se stvari nagomilavaju jer uskoro ulazite u period kada vam se to može obiti o glavu. Proveravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer ste pomalo konfuzni i skloni tome da neke poslove otaljavate. Jupiter ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice i svakako će vam doneti dobrobiti svojim tranzitom u narednih godinu dana, ali to ne znači da ga trebate dočekati u poslovnom haosu.

Novac

Mogućnosti za dodatne zarade preko hobija, preko kreativnosti i novih ideja. Ukoliko trgujete bilo kojom vrstom robe – naplatite odmah, odloženo plaćanje može samo da vam donese glavobolju.

Zdravlje

Svesni ste vi i sami da nešto morate menjati u svojim životnim navikama. Više se krećite, ali nađite vremena i za odmor i opuštanje. Stariji Rakovi – proverite krvnu sliku.

Lav

Posao

Čak i da sve u ovoj nedelji funkcioniše kako treba – vi ćete bez problema pronaći razlog da se nervirate i jedete sebe. Ako nešto strašno želite da promenite ili pokrenete, a to nikako da se realizuje, nemojte odmah padati u bedak. Pustite, smirite se malo – za neke stvari je potrebno vreme da se pokrenu, neće vam pobeći, ne brinite. Informacije koje dolaze do vas sada vas mogu samo zbunjivati – nemojte da reagujete jer je veliko pitanje koliki je postotak istine u njima.

Novac

Umete vi da zaradite, i tu ne leži nikakav problem. Ali, imate osećaj da su vam u jednom momentu pare u rukama, a već u narednom su misteriozno iščezle. Nisu. Samo trošite bez mere i bez plana.

Zdravlje

Fizički deo još i kako tako, ali taj mentalni – baš i nije za pohvaliti se. Hajte vi lepo na neko opuštanje, na neke meditacije, malo mozak da otresete od kojekakvih crnih misli i strahova…

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4