NEDELJNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bikovi intrigiraju, Lavovi bez kontrole, a pred Vodilijama drama!

NEDELJNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bikovi intrigiraju, Lavovi bez kontrole, a pred Vodilijama drama!

4 новембра, 2018 Off By ludarito

Devica

Posao

Zaleteli ste se u neke poslove, u neke dogovore. Negde u sebi ste svesni da to nije toliko lako kao što izgleda i da se obavezujete na veliku količinu obaveza, ali trenutno ne želite da vidite tu tamnu stranu – optimistično koračate unapred, nadajući se najboljem! U suštini – otvarate nova poglavlja, a još uvek niste u potpunosti okončali stara. Nemojte da vam se to obije o glavu. Ne zapostavljajte svoje obaveze, jer ćete pre ili kasnije snositi konsekvence zbog toga.

Novac

Povremeno vam nije jasno niti odakle izvlačite novac koji vam je potreban, ali ni odakle su se stvorili svi ti neki silni troškovi koji su vas spopali sa vih strana. Para ima, ali vi ne raspolažete njima kako treba.

Zdravlje

Ukoliko niste zalečili neku prehladu, ona se može vratiti tokom ove sedmice. Čuvajte grlo i pluća, osetljiviji ste nego što mislite.

Vaga

Posao

Nadate se da je period u kojem ste se osećali napeto i nesigurno, u kojem ste sve završavali u poslednjem trenutku – iza vas. Ulazak Jupitera u znak Strelca označava i ulazak ozbiljnih poslovnih ljudi u vaš život. Takođe, mlad Mesec u polju finansija doneće vam pokretanje poslovnih priča od kojih ćete imati finu finansijsku korist. Pošto je Merkur, planeta koja predstavlja dogovore, trenutno u svojoj retrogradnoj senci, savetuje vam se da ne žurite sa bilo kakvim potpisivanjima. Sačekajte malo.

Novac

U ovoj će se nedelji veće sume novca sliti u vaše džepove. No, i pored toga – niste opušteni, baš iz razloga što ste predugo imali borbu sa trošovima i izdacima.

Zdravlje

Osećate da vam je preko potrebno da se pokrenete i budete fizički aktivniji. Pravi je momenat da se vratite rekreaciji. Starijima – manji problemi sa pritiskom.

Škorpija

Posao

Odlična nedelja za pokretanje i za nov način sagledavanja svih situacija u poslovnom segmentu. Mlad Mesec u vašem polju ličnosti uvodi vas u period inicijative, najpre kada su neke vaše ideje ili privatni poslovi u pitanju. Pred vama su neke vrlo bitne odluke i sada ćete moći da ih jasno razmotrite i povučete pravi potez. Neko vrlo uticajan i poslovno jak, a može biti i stranac, predlaže vam posao koji bi mogao da iz korena izmeni vašu najpre – finansijsku situaciju. Vredi, samo ne treba žuriti previše.

Novac

Jupiter, planeta koja vlada vašim finansijama, ušao je u vaše polje novca. Bića para, drage Škorpije, samo nemojte da očekujete da momentalno budete zatrpani njima.

Zdravlje

Čini vam se da, kada biste mogli da utišate svoje nemire i strahove, osećali biste se savršeno. Lek je u fizičkoj aktivnosti i u druženju sa pozitivnim ljudima.

Strelac

Posao

Da vas neko posmatra sa strane pomislio bi kako vi sa lakoćom završavate more raznoraznih obaveza. A niko u suštini ne zna koliko je to vama trenutno opterećujuće. Da, imate energiju i tu nije problem. Ali povremeno ne znate na koju stranu pre da se okrenete. Merkur, koji je trenutno u vašem znaku i u svojoj retrogradnoj senci, ali i kvadratu sa Neptunom – ne daje vam jasnu sliku kada su predlozi i dogovori u pitanju. Za konkretizaciju bilo čega bilo bi najbolje da malo sačekate.

Novac

Finansijskih rezultata koji vam donose zadovoljstvo će biti u ovoj nedelji. Ali, to ne znači da ste stabilni i da možete da se rasipate.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija kod mlađih Strelčeva. Ipak, mogli biste da pojačate fizičku aktivnost i uradite nešto po pitanju ishrane. Stariji – sklonost reumatičnim bolovima.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4