Nedeljni horoskop: Ovnu škripi u vezi, Rakovima partner ljubomoriše, Škorpije čeka novi krug „pakla“

Nedeljni horoskop: Ovnu škripi u vezi, Rakovima partner ljubomoriše, Škorpije čeka novi krug „pakla“

14 октобра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

Ljubav
Sa emotivnim ili bračnim partnerom morate nešto da završite u ovoj nedelji, da privedete kraju. Kod nekih – završavate sa periodom teskobe, konflikata, nerazumevanja. Kod nekih drugih pak – završavate sa kompletnim odnosom i to u velikom stilu – kroz jednu konačnu raspravu koja će rezultovati okretanjem i odlaskom, i vas i druge strane. U koju kategoriju baš vi spadate, ne znam. Sačekajte pa ćete videti. Ukoliko ste usamljeni, ljubav je tu, negde pored vas. U svim svojim oblicima i bojama. Kod nekih je tajna, kod nekih je bivša, kod nekih je glanc nova. Ali, bitno je samo da vas prati, u stopu. Biće tu lepih dešavanja, biće tu finih iznenađenja. Opustite se i pustite da vas ljubav saplete…

Posao
Polako ostavljate sve ono što je bilo za sobom. I pripremate se za novo, mnogo bolje i bogatije. Trenutno ste u periodu kada udarate temelje za ono što će krenuti od novembra. I već vidite da se mnogo toga rešava, da dolazi na svoje mesto, da se stvari polako zaključuju. Obradovaće vas vesti i glasovi koje ste čekali, dugo, možda i previše. Ali sada dolaze. Biće u ovoj nedelji nervoze, ali prolazne i zato se potrudite da vas ne pomeri sa mesta, da vas ne prodrma. Imajte veru u budućnost i radite za nju.

Novac
Po pitanjima novca zaista nemam šta podsticajno da vam kažem. Trenutno nema i nema stabilnosti i ne možete je ostvariti pa da ste još toliki. Snalazite se kako znate i umete.

Zdravlje
Nemojte da prelazite ulicu zamišljeni, nemojte da sedate za volan nervozni ili preumorni. Trenutak nepažnje i rastrojenosti može vam napraviti problem.

 

JARAC

Ljubav
Dajete sebe emotivnom ili bračnom partneru, ali nedovoljno. Možda vama izgleda da se trudite, ali to je daleko od pravih rezultata. Pokažite više topline, dajte neku finu i nežnu reč. Samo prisustvo nije dovoljno, treba se malo otvoriti…..Ukoliko ste usamljeni, trenutno ste u periodu kada staro može postati novo. Naravno, ukoliko vi to želite. Ako niste u svojoj glavi raščistili sa nekom prošlošću, evo – sada imate popravni ispit. Pa vidite na koju ćete stranu – da li da konačno kažete „pa pa“ i zauvek stavite tačku na ovu priču, ili da date šansu još jednom….pa kom opanci, kom obojci. Ima tu i nekih novih ljudi koji se motaju oko vas, uglavnom preko interneta ili prijatelja. Ali sve je to nešto „idi mi, dođi mi“…

Posao
Biće nekih izuzetno dobrih dešavanja, ali biće i problema. Jedna potpuno šarena nedelja u kojoj će najpre biti važno da vi pre nego što nešto uradite – dobro razmislite i još bolje isplanirate. Dolaze vam vesti koje najavljuju velike promene, koje najavljuju pokretanje nečega što je bilo u zastoju a čemu se vrlo nadate. Sa druge strane – suočavate se sa promenljivim dešavanjima i još promenljivijim ljudima maltene na dnevnoj bazi. Sa njima se borite, ali ne fizički – već koristite mozak.

Novac
Nemojte rizikovati mnogo sa novcem u ovoj nedelji. I dobro razmislite u šta ćete ga uložiti. Bolje plaćajte ono što dugujete, ne pokrećite nešto novo.

Zdravlje
Moguće su povrede. Takođe – u ovom vam je periodu potrebno više odmora nego inače. I dobrog sna. I malo bolje ishrane….

 

VODOLIJA

Ljubav
Još jedna sedmica je pred vama u kojoj mora biti makar nekog konflikta ili negativne energije između vas i partnera. Trudićete se vi da neke stvari prećutite zarad mira u odnosu, ali jednostavno nećete moći. Druga strana će vas podbosti nekom primedbom ili ponašanjem i vi ćete onako spektakularno eksplodirati. Na svu sreću, mnogo buke ni oko čega. U prevodu – danas rat, sutra mir. Ukoliko ste usamljeni, shvatite jednu stvar – Mars u vašem znaku ide DIREKTNO i kakvo bre sad vraćanje u prošlost vi pominjete ili hoćete? Ma nema ništa od toga, te bivše ostavite tamo gde im je mesto a vi gurajte dalje. To što vas zvrckaju i podsećaju na sebe – iskulirajte. Imali su svoju priliku. A vi lepo – samo napred!

Posao
Tvrdite da su svi oko vas nešto nervozni, jedino ste vi normalni, mirni, u harmoniji sami sa sobom i drugima. Ma kako da ne. Ni ne vidite da jedan deo te nervoze oko vas izazivate vi sami. Niste u ratu, ne dočekujte druge automatski „na nož“ čim pokušaju nešto da vam kažu. Budite fini, pozitivni, otvoreni – i da vidite kako će te nervoze oko vas očas posla nestati. E da, idu vam i neke super vesti preko posla. Doduše, idu i neke koje vam se neće dopasti, ali šta sad. Ne može sve baš da bude kako vi hoćete.

Novac
Ako mislite da ste izašli iz perioda klackalice po pitanju novca – niste. Bez obzira na to što vam mogu neke veće pare uleteti u džep ove nedelje…..

Zdravlje
Smanjite malo nervozu, vrlo ste osetljivi na stres u ovom periodu. Takođe, vodite računa da se ne povredite, gledajte gde idete. Starijima – osetljivi zglobovi i respiratorni trakt.

 

RIBE

Ljubav
Prvo će vam biti divno sa partnerom. Onda ćete se sporečkati ili čuti nešto što će vas ubosti direkt u srce. Onda će vam opet biti divno. I to drugo „divno“ trebalo bi da ipak funkcioniše do kraja sedmice. Sve u svemu – jedna više divna a manje negativna nedelja je pred vama. Nemojte samo da sve to divno zanemarite a da samo sebi razbijate mozak negativnostima. Batalite to. Ukoliko ste usamljeni, prošlost je tu i dalje, u svim svojim oblicima i bojama. Bode vas u mozak, ne da vam da nastavite dalje. Zakopali ste se u nju i ne možete ni makac. Biće susreta, biće. Na tom susretu koječega može biti – i strasti i ludila u mozgu. Nećete moći da se ošašavite tri dana. Hoćete nešto novo? Da valja? E, teško sada, žao mi je…

Posao
Mozak vam čas funkcioniše savršeno, brzinom od sto na sat….čas se toliko upletete u gomilu problema, u milion informacija koje vas napadaju sa svih strana, pa ne možete da se sastavite. Znam da vam je ovaj period mentalno jako naporan, ali izdržite. Ima to svoju svrhu, naravno, iako je sada ne vidite. Neko će vam reći, došapnuti, najaviti – nešto mnogo dobro i povoljno što vam se sprema. Samo morate da sačekate, samo morate SADA da date sve od sebe. Ne posustajte. Idu dobre i velike stvari, ubrzo.

Novac
Znate i sami da ne zarađujete onoliko koliko dajete sebe. I to vas negde boli. Ali šta sad – rešiće se i ovo u vašu korist. U ovoj nedelji ste mi promenljivi totalno po pitanjima novca…

Zdravlje
Starije Ribe bi mogle imati problem sa krvnim sudovima. Kod mlađih – nesanica, loše spavanje. Pokušajte da se tokom dana više odmarate.

Стране: 1 2 3 4