Nedeljni horoskop: Ovnu škripi u vezi, Rakovima partner ljubomoriše, Škorpije čeka novi krug „pakla“

Nedeljni horoskop: Ovnu škripi u vezi, Rakovima partner ljubomoriše, Škorpije čeka novi krug „pakla“

14 октобра, 2018 Off By ludarito

 

LAV

Ljubav
Još jedna sedmica koja donosi dosta nervoze i gomilu neprijatnih dešavanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Potrebno je razumevanje da bi se stvari rešile, ali povremeno ni vi ni partner nećete imati baš nikakvu želju da se prilagodite jedno drugom. Ponovo će se na dnevni red izvući pitanja koja nisu rešena, ponovo će se vrteti jedne te iste stare priče oko kojih se stalno sukobljavate. Samo polako, proći će i ova sedmica…..Ukoliko ste usamljeni, ispada da je oko vas gomila novih osoba, mnogo zanimljivih dešavanja….ali realizacija, u smislu konkretnog ulaska u novu emotivnu priču – kao da se non stop odlaže i izmiče vam iz ruku. Opustite se i uživajte u dešavanjima, za sve postoji vreme i mesto…

Posao
Od samog početka nedelje pokrenuće se nešto što je bilo zakočeno, stići će lepe vesti, stići će prave informacije, stići će odgovori koje ste čekali. E sad, to ne znači da će ostatak nedelje biti put posut laticama ruža, naprotiv. Imaćete vi, dragi moji, itekako posla, itekako trčanja i jurnjave, itekako nervoze i sukobljavanja sa ljudima koji menjaju mišljenja i ponašanja svakog časa. No, to ćete prevazići, kao i milion puta do sada i u konačnici biti zadovoljni onim što ste uspeli da postignete.

Novac
Izgleda da ni jedna nedelja ne može da prođe a da vas neki trošak ne saplete. No, bar će biti dovoljno prihoda iz kojih ćete moći da izdvojite i platite ono što morate….

Zdravlje
Još uvek ste negde „ni tamo ni ovamo“ po pitanju zdravlja. Vitaminizirajte se, odmarajte se, spavajte, okružite se dobrom energijom i pozitivnim ljudima. Osećaćete se bolje.

 

DEVICA
Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom će čas biti savršena, čas vam unositi nervozu. Teško je da u ovoj sedmici možete u potpunosti postići stabilnost po ovom pitanju. Kada budete u periodima kada se bolje razumete – pokrenite neka pitanja koja su vam oboma važna. Kada shvatite da ste u periodu nerazumevanja i nervoze – bolje se povucite i sačekajte da se strasti smire….Ukoliko ste usamljeni, lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom – oko vas su nove osobe koje su vrlo interesantne i koje vas „čačkaju“ direkt u mozak, što vama jako prija. No, kao i prethodne nedelje – tu se neka prošlost vrti, pa gledajte šta ćete sa njom. Bivši partner vam nudi susret. Razmislite šta ćete.

Posao
Nedelja koju će obeležiti „plus-minus“ situacije u poslovnom segmentu. Red lepih vesti, red nesporazuma. Red rešavanja nečega što ste dugo čekali, red problema u komunikaciji. Red lakoće, red komplikovanih situacija. I tako iz dana u dan. Ono što je izuzetno dobro jeste da vam mozak radi sto na sat u ovom periodu i da ne postoji problem koji nećete moći da rešite. Čak ćete i uživati u tome – da savladavate prepreke, da se borite, izborite i izađete kao pobednik.

Novac
Neke parice će vam doći, verovatno ste ih čekali i nadali im se, i sada konačno stižu do vas. Ne mogu da vam stabilizuju finansije, ali će vam doneti da malo lakše dišete.

Zdravlje
Ne brzajte, ne žurite – možete se povrediti. Takođe – budite oprezniji i u saobraćaju ove sedmice. Podložni ste i prehladama, osetljivi su vam grlo i pluća.

 

VAGA

Ljubav
Negativne strasti su se malo primirile, a one dobre, vruće i slatke – funkcionišu savršeno. Zato drage moje Vagice – znate na koju stranu trebate da krenete kada su vaša partnerstva u pitanju. Sada u drugi plan stavite ljubomoru, neka nerviranja i probleme – a na prvo mesto stavite spavaću sobu. I uživajte. Ukoliko ste usamljeni, ljubav vam se vraća na velika vrata. Kontakt Merkura i retrogradne Venere, vaše vladarke – donosi vam da, stare, bivše, eks partnere i ljude koje znate od ranije. Ako nešto od toga vredi, vi lepo proberite i uzmite. Ako ne vredi, stavite u fijoku zaborava i zaključajte je. Ima tu i novih, nešto mlađih od vas, ali slatkih i zanimljivih i vrlo, vrlo erotski zamamnih….Vi gledajte šta ćete sad…

Posao
Stvari koje ste već pokrenuli sada su u fazi da se odvijaju same od sebe i vi tu nemate mnogo posla. Doći će vam ili neke veće pare, ili neko napredovanje ili pak neke vrlo povoljne poslovne vesti početkom nedelje – u svakom slučaju – nešto što će vas obradovati. Da ćete imati mnogo posla, hoćete. Da ćete imati obaveza preko glave, ma hoćete i to. Ali ne mogu da kažem da će vam biti loše. Nervozu i neprijatne trenutke ćete ili zaobilaziti ili rešavati. Sve ćete postići, i biti zadovoljni učinkom.

Novac
Kažu da pare ljude kvare, ali baš vas briga. Bitno je da one dolaze, a vi se trudite da vas ne pokvare u potpunosti. Idu neki novci, idu….radujte im se, ali ih nemojte spiskati za dva dana…

Zdravlje
Ozbiljno shvatite potrebu za unošenjem više tečnosti. Jako vam je osetljiv urinarni trakt i mokraćni kanali, a samim tim i bubrezi.

 

ŠKORPIJA

Ljubav
Sa emotivnim ili bračnim partnerom morate da prođete još jedan „krug“ nerazumevanja, pritisaka, ljubomore. Šta da se radi, ispada da ne može drugačije. To ne znači da će u ovoj sedmici biti samo loših dešavanja, ma neće. Imaćete vi i svojih divnih momenata koje mogu obeležiti lepe i nežne reči i velika strast. Dakle, jedna klackalica od nedelje….Snaći ćete se, ne brinite. Ukoliko ste usamljeni, e tu je tek kompletna zbrka. Ima prošlosti, ima noviteta, ima osoba sa kojima imate razliku u godinama, ima strasti, ima ludila, ima flertovanja….Jasno vam je – šta vam „zapadne“ u ovoj sedmici, sve u zavisnosti od vaših ličnih predispozicija u natalnim kartama. U svakom slučaju – dosadno vam neće biti…

Posao
Prvo će vas ulazak u ovu sedmicu obradovati. Nekim lepim vestima, dolaskom nekih rešenja, završetkom papiroloških pitanja, informacijama koje vam obećavaju novac ili koje vam otvaraju nove poslovne puteve. A onda ćete se nakon toga malo svađati, malo nervirati, malo trčati i juriti. Gledajte da u brzini ne napravite sami sebi problem ili da ne odate neku informaciju koja vam je važna a koju drugi mogu iskoristiti. Takođe, gledajte da nešto ne zabrljate sa dokumentacijom.

Novac
Para će biti. Neke će doći, neke će tek biti najavljene, neke će vam vratiti, neke ćete dobiti na konto poslova koje ste ranije odradili. U svakom slučaju, oparićete se. A onda ćete to sa slašću spiskati.

Zdravlje
I pripadnici vašeg znaka moraju da vode računa da ne žure, da gledaju gde idu, da budu oprezniji u saobraćaju. Starije će malo boleti kičma i zglobovi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4