HOROSKOP: Jarac uživa u ljubavi, Vage neka se više posvete sebi i svom telu

HOROSKOP: Jarac uživa u ljubavi, Vage neka se više posvete sebi i svom telu

14 октобра, 2018 Off By ludarito

 

OVAN

POSAO: Iskoristite šansu za poslovni napredak i bićete zadovoljni. Ukazuje vam se prilika da dođete do neke nove pozicije. Iako je nedelja pred vama su neki važni momenti na poslu.

LJUBAV: Povedite računa o ljubomori koju pokazujete prema voljenoj osobi. Moguće je da u nekim stvarima preterujete. Vreme je da počnete realnije da gledate na stvari.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro. Možete da očekujete generalno solidan dan tokom kojeg nećete biti pod preteranim stresom. Povoljna je faza da sebi ugađate i da se opustite.

 

BIK

POSAO: Opterećeni ste nekim brigama iz prošlosti i moguće je da malo preuveličavate situaciju u kojoj se nalazite. Moguće je da vam neke stvari sada izgledaju dosta gore nego što zaista jesu.

LJUBAV: Moguće je da imate udvarača koji je spreman da vas čeka koliko god je potrebno samo da biste mu dali šansu. Niste sigurni da li ka njemu gajite bilo kakve emocije.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu koja vam je jako osetljiva i podložna problemima. Moguć je hormonalni disbalans kojem ste inače skloni. Dolazi vreme za redovnu lekarsku kontrolu.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4