Nedeljni horoskop: Ovnu škripi u vezi, Rakovima partner ljubomoriše, Škorpije čeka novi krug „pakla“

Nedeljni horoskop: Ovnu škripi u vezi, Rakovima partner ljubomoriše, Škorpije čeka novi krug „pakla“

14 октобра, 2018 Off By ludarito

BIK

Ljubav
Vrlo, vrlo nezgodna sedmica za one odnose koji nisu stabilni ili za one emotivne relacije gde je već neko izvesno vreme vruće – hladno situacija. Jedna reč može izazvati buru koja može itekako da se završi prekidom. Ukoliko je to priča koja vas muči i opterećuje – onda je to sasvim ok….i vreme je da se preseče nešto što odavno nije dobro. Ali, ukoliko želite da ostanete sa trenutnim partnerom, onda pokušavajte da balansirate…..A usamljeni? Prošlost se sve više približava, meteorskom brzinom….Neki od vas je jedva očekuju, drugi se pomalo plaše šta ta prošlost u budućnosti može doneti….No, izvesno je da je mnogo toga ostalo nedorečeno….možda i jeste vreme da se stvari konačno raščiste.

Posao
Biće više situacija tokom ove nedelje koje će vas mentalno iscediti. Vi nećete biti osoba koja izaziva problem, ali ćete imati utisak da ste magnet za svaku vrstu konflikta, bilo sa saradnicima, bilo sa autoritetima ili sa osobama koje su korisnici vaših usluga. Još ako se i neka pravno legalna, zakonska problematika umeša – e onda će situacija biti kompletna. Vi funkcionišite samo polako, samo lagano – budite korektni prema drugima čak i kada su oni ne baš dobro raspoloženi i nervozni.

Novac
Em će biti nekih informacija vezanih za posao koje vam se neće svideti, em će biti par većih troškova koji će vam poprilično isprazniti džepove.

Zdravlje
Svi oko vas nešto kašljucaju, šmrkću…..Vi se još dobro i držite, ali vas tokom ove nedelje ipak može saplesti jedna manja prehlada…

 

BLIZANCI

Ljubav
Nije strašno, ali nije ni savršeno u vašim partnerskim odnosima. Imaćete utisak da taman prevaziđete jedan problem, kad eto ga novog, spremnog da ga – naravno vi rešavate. Partner je nekako sporovozan, sve je prepustio vama, a vi se nervirate i raščišćavate, gunđajući u sebi. Problem nije u vama dvoma, već u okolnostima koje su oko vas. Proći će, samo polako i bez stresa. Ukoliko ste usamljeni, ima tu nekih vrlo zanimljivih dešavanja. Sigurno je da se pojavio neko zbog koga povremeno u mozgu imate minijaturne zemljotrese i ne znate gde udarate. Vrtite se jedno oko drugog, flertujete, čačkate se – jednom rečju – muvate se sve u šesnaest. A i neko iz prošlosti vas se setio. Ali kasno, više vas ne zanima.

Posao
Neke dobre vesti, prijatne informacije, najave novca ili napredovanja – obeležiće ulazak u ovu sedmicu. Da je lepo, lepo je – pogotovo ako ste to prilično dugo čekali. No, to ne znači da vam je ova sedmica mirna. Izgleda meni da ćete se vi lepo natrčati i dobrano oznojiti na poslu. Moraćete da ispravljate i rešavate mnogo toga, da se možda bakćete i sa papirima ili sa nekim zakonskim procedurama. Sve u svemu – jedna vrlo brza, ne toliko loša, ali prilično zamarajuća nedelja za vas.

Novac
Kako god okrenuli – izgleda da stabilnost po pitanju finansija trenutno ne možete da postignete. Non stop imate osećaj da ste na klackalici.

Zdravlje
Kašljanje, kijanje, šmrckanje, prehlade svih vrsta. Čuvajte grlo, čuvajte bronhije i pluća. Pravi ste mamac za bakterije i viruse.

 

RAK

Ljubav
Partner nešto ljubomoriše, samo vas nervira svojim postupcima i rečima – a vi se trudite da stvari ispravite, sredite, da pronađete rešenje i sve izgladite. Iako u nekim momentima može izgledati kao da je vaš trud uzaludan – nemojte odustajati, naravno – ako su ovakve situacije do sada bile retke i ako odnos vredi truda jer sve se ipak može srediti. Ukoliko vaš odnos doživi veći, ko zna koji po redu u nekom dužem vremenskom periodu, potres – možda je i vreme da pustite, da svedete račune i da nastavite dalje sami. Oni koji su usamljeni – prošlost je aktuelna, i sada ako to želite – možete obnoviti staru ljubavnu priču. Ako je baš to ono što vam srce i duša hoće – ne slušajte druge, vratite se unazad.

Posao
Posvećeni ste ciljevima koji su vam bitni, ali to ne znači da će ih biti lako i ostvariti tokom ove sedmice. Pripremite se na dosta sporosti i na nešto komplikovaniju i težu komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Povremeno će vas hvatati nervoza, ali ne dozvolite da se odrazi na vaš učinak na poslu. Neke haotične situacije krenuće da se polako smiruju u drugom delu sedmice. Rešavanje papirologije koja vam je vrlo važna jeste na vidiku. Neki od vas dobiće i jako povoljne vesti koje su dugo čekali.

Novac
Iako i dalje niste u periodu finansijske stabilnosti, uspećete da zapušite neke „rupe“ koje će se povremeno javljati. Očekuje vas novac koji vam neko duguje ili nešto što niste do sada naplatili.

Zdravlje
Stariji Rakovi će imati problem sa kostima, zglobovima, kičmom, zubima. Kod mlađih – manje urinarne infekcije ili viroze.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4