Žena BIK osvaja snagom nesalomivog duha, Žena OVAN je prava amazonka a Lavica osvaja…

Žena BIK osvaja snagom nesalomivog duha, Žena OVAN je prava amazonka a Lavica osvaja…

28 септембра, 2018 Off By ludarito

Žena Strelac

Žena Strelac je žena koja je dobar strateg, ona sve planira dugoročno, nije ishitrena i može se reći da je mudra. Njene želje su uglavnom realne, a ona nikada ne odustaje od ideje da se u početku ljudima predstavlja kao smerna i fina „devojčica“. Ona ima ogromne poslovne ciljeve, ali i metod da ih realizuje.

Žena Jarac

Žena Jarac često može da bude tradicionalnih svatanja, iako postoje i moderne žene Jarci. Ova druga katergorija je posebno opasna za svog muškog izabranika koji će biti prinuđen da razume – nerazumljivo. Ponekada i sama sebi mistična, ova žena svakog može da ostavi zatečenog promenom koju preduzima.

Žena Vodolija

Žena Vodolija je mala barbika koja živi u svom barbi svetu, gde je sve slatko i šareno. Umetnica, kreativac, žena sa stilom i emocijama. Često uplašena, nevešta u poslu, sa nedovoljno samopouzdanja. Želi da pronađe muškarca koji će joj biti maksimalni oslonac i kome će ona udovoljavati u svemu.

Žena Ribe

Žena Ribe je dama koja može da dobro unovči svoj šarm, stil, a možda i seksepil. Ona „užansno“ voli lovu, a nema ništa protiv toga i da troši tuđu lovu. Pitanje je samo kako sve i koliko može da pokrene u svoju korist. Kada se zaljubi, predstavlja idealnu ženu, a u poslu ume da bude ljuta konkurencija muškim kolegama.

Стране: 1 2 3 4