Žena BIK osvaja snagom nesalomivog duha, Žena OVAN je prava amazonka a Lavica osvaja…

Žena BIK osvaja snagom nesalomivog duha, Žena OVAN je prava amazonka a Lavica osvaja…

28 септембра, 2018 Off By ludarito

Žena Lav

Žena Lav kad je mlada želi da osvaja starije muškarce. Kada je zrela, lovi samo piletinu. Lavica je ipak kraljica koja nema strah. Ona posebno uživa u tome da šefuje muškarcima, iako će je njeni podređeni često slušati. Ova žena može da „vlada strahom“ svih drugih ljudi i da se ne libi da tako nešto koristi.

Žena Devica

Žena Devica je je mudra žena, prepuna taktičnosti koja izaziva u ljudima često velike porive. Ona ume da razume svakog ko ima dobre namere, ali i da napadne svakog ko bi pokazao neprijateljstvo ili rivalitet. Ona je najpedantnija dama horoskopa, kod nje je sve cakum-pakum, i ona je uvek skockana u trendu.

Žena Vaga

Žena Vaga veoma često ni sama ne zna šta želi. Biva rasejana između raznoraznih ciljeva koji su ponekada teški za razumevanje okolini. Ona ne mari previše za tuđa mišljenja. Brblja i kad ne treba da se brblja, želi da sačuva njoj poverenu tajnu, ali to ne ume. Sanja snove o vernom muškarcu koji će je obožavati.

Žena Škorpija

Žena Škorpija je žena koja vlada seksualnom energijom. Šarm se podrazumeva, ali to ume da bude i preterano iskorišćen potencijal, pa koristi seksepil kao dodatno oružje. Ona voli luksuz, sve što je novo, otmeno i sve što ima predznak skupog. U poslu je nemilosrdna, naročito kada dođe do podele profita.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4