ONA JE NEŽNA, OSEĆAJNA , DOBROĆUDNA! ONA JE ŽENA KOJU SVI VOLE I KOJA SVIMA PRIJA. ONA JE MAGIČNA ŽENA RIBA!!!

ONA JE NEŽNA, OSEĆAJNA , DOBROĆUDNA! ONA JE ŽENA KOJU SVI VOLE I KOJA SVIMA PRIJA. ONA JE MAGIČNA ŽENA RIBA!!!

28 септембра, 2018 Off By botanika

ONA JE NEŽNA, SENZUALNA, DOBROĆUDNA! ONA JE ŽENA KOJU SVI VOLE I KOJA SVIMA PRIJA. ONA JE  MAGIČNA ŽENA RIBA!!!

Žena u znaku Ribe je je najnežnija žene u horoskopu. Zanimljiva, osećajna, zabavna i takvu ženu u društvu  vole i muškarci a i žene.

Ona  je osoba koja ima neki svoj određeni cilj i pravac kojim se kreće. Ona je neko ko se dobro snalazi u većini situacija u kojima se nađe i uglavnom se trudi da bude prilagodljiva i fleksibilna u dovoljnoj meri. Moć transformacija dolazi iz dualnosti ovog znaka, što donosi specifično lepe mogućnosti za napredak u svakom smislu. One to vešto koriste i zaista dolaze do lepog stanja vremenom.

One nikako neće uspeti da padnu, a da ne ustanu u dogledno vreme. Njihov duh nije nesalomiv, ali je veoma fleksibilan, zbog čega te neke razočaravajuće faze kod njih zaista traju kratko. Prema tome, one uvek brzo uspeju da skuju nekakav plan koji može da ih dovede do lepog stanja. Vole da planiraju, ali su i u planovima fleksibilne te ostave dosta prostora za promene, ako za to ima potrebe. One su poslovno izuzetno snažne, ali istovremeno mogu biti konstruktivni partneri za većinu znakova zodijaka. U ljubavi su veoma inovativne….

 

, razmišljaju moderno. Brak za njih ne predstavlja ništa što je sveto ili ništa što je „pod moranje“. U tom pogledu, one će se za brak odlučiti onda kada to smatraju da treba i kada su ispunjeni svi njihovi emotivni uslovi da se tako nešto dogodi.

Jako teško da će se dogoditi situacija u kojoj bi se one upustile u brak da im to bude beg od loše stvarnosti pre braka ili da vide brak kao bilo kakvo drugo rešenje. Ako želite da osvojite ženu rođenu u znaku Riba morate da budete veoma trendy, da vam zavođenje izgleda onako kako to nalaže doba u kome se nalazite.

Budite aktuelni, moderni i pokažite joj da veza sa vama može biti uživanje, a nikako opterećenje koje bi njoj donelo „okove“, ugrozilo slobodu, planove ili slično. One su podjednako talentovane i za sport i za umetnost. One sve što rade, rade studiozno, pa ako odluče da se profesionalno bave sportom ili umetnošću, za njih će se svakako čuti. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2