Žena BIK osvaja snagom nesalomivog duha, Žena OVAN je prava amazonka a Lavica osvaja…

Žena BIK osvaja snagom nesalomivog duha, Žena OVAN je prava amazonka a Lavica osvaja…

28 септембра, 2018 Off By ludarito

Žena je posebno biće u univerzumu u kojoj se u prinicu jako mnogo zna, ali je jako mnogo i neistražena. Ova „kosmička nerešena misterija“ kod koje dva i dva nisu uvek četiri, predstavlja nešto što pobuđuje pažnju sveta od samog nastanka.Mnogi umetnici su pokušavali da proniknu u suštinu ženskog bića, ali ma koliko se trudili da budu precizni, žene ih uvek iznenade. Kod žena je pravilo da nema pravila. Čak ponekada i ako ima pravila, pravila ne moraju da važe.

Opisati žene zodijaka nikada nije lako, pa verujem da ni ja kao žena možda u tome ne uspem sasvim valjano, ali evo mog „pokušaja“ da vam makar malo približim i demistifikujem žene, u pogledu iz „ženskog ugla“!

Žena Ovan

Žena Ovan može da se tumači kao prava amazonka, koja je sasvim sposobna da od života ugrabi sve, a posebno ono najbolje. U tom smislu, ove žene mogu da budu jako uporne i da zaista dođu do toga da ostvare sve svoje životne ciljeve. Poseban motiv za njih je da se sa muškarcima takmiče u poslu i zaradi.

Žena Bik

Žena Bik je specifična žena koja osvaja snagom nesalomivog duha. Nije se rodio taj koji će njoj da odredi bilo šta. Ponekada svojeglava i buntovna, ova žena krupnim koracima uvek grabi ka cilju, dok ponosno korača kroz život i rešava probleme. Posebno vole kada se muškarci zbog njih prilagođavaju ili čak žrtvuju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4