Veliki LJUBAVNI horoskop za oktobar: Doći će do zahladjenja odnosa, povratak starih ljubavi a jedan znak čeka sudbinski susret

Veliki LJUBAVNI horoskop za oktobar: Doći će do zahladjenja odnosa, povratak starih ljubavi a jedan znak čeka sudbinski susret

27 септембра, 2018 Off By ludarito

Škorpija

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi krenuće retogradno u vašem znaku. To ukazuje da privršenost voljene osobe koja je bila vezana za vas, počinje da se okreće na drugu stranu. Doći će do zahlađenja, a uzrok tome su nerazumevanje, nedovoljna pažnja sa vaše strane prema partneru i nerešene neprijatne situacije u prošlosti. Mogući su i konflikti. Druga polovina oktobra doneće vam mogućnosti da ublažite nesklad u odnosima sa voljenom osobom. Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom, a Venera će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Potrebno je da promenite svoje stavove u odnosu na partnera i unesete nešto novo što će vašu vezu osvežiti i poboljšati. Potrebna vam je iskrena komunikacija.

Ako ste slobodni:

Osoba u koju ste zaljubljeni i sa kojom pokušavate da ostvarite emotivnu vezu napraviće nešto što će vas zaprepastiti i razočarati, tako da ćete odustati od daljih pokušaja da je privučete. Zbog razočaranja koje će vas snažno pogoditi uletećete u jednu strasnu i prolaznu avanturu. Shvatićete da osim strasti tu neće biti nikada ničega više. U trećoj dekadi oktobra susret sa bivšom ljubavi navešće vas da razmislite da li da obnovite vezu. Pokušaćete i u početku ćete biti zadovoljni. Stariji Škorpioni će imati komplikovan mesec na polju ljubavi. Bezuspešno će pokušavati da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Javiće im se i bivša ljubav ali ni sa njom neće uspeti da obnove vezu. Umešaće se neko treći.

Strelac

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem braka i partnerstva praviće izazovne aspekte u prvoj dekadi oktobra, što će dovoditi do nesklada u vašem odnosu sa voljenom osobom. Nećete uspevati da se jedno drugom prilagodite i dolaziće do čestih neslaganja i prepirki. Nećete uspeti da se složite oko zajedničkih investicija. Partner će sumnjati da nešto krijete od njega. U drugoj polovini oktobra imaćete još jedan sukob sa partnerom jer će svako držati svoju stranu i biće vam teško da postignete dogovor oko zajedničkih planova. Nakon toga ćete uspeti da vaš odnos dovedete u red. Bićete spremniji na kompromise i uzećete neke stvari u svoje ruke, što će vašem partneru prijati. Imaćete više inicijative u svemu.

Ako ste slobodni:

Prvi deo meseca oktobra biće za vas dinamičan i doneće vam više od jedne prilike za ulazak u emotivnu vezu ali ćete ovog puta postupati pažljivo i nećete da se zalećete. Imaćete u vidu neprijatna iskustva iz prošlosti kada ste se olako upuštali u veze i izlazili iz njih razočarani. Neće vam se svideti osobe koje vam budu prilazile, jer će svakome nedostajati ponešto od onoga što tražite. Krajem meseca pojaviće se neko ko je drugačiji od proseka i ko će vam ispuniti srce čežnjom. Nešto stariji Strelci će pristati na izlazak sa osobom koja im duže vreme udvara, ali će se u zadnjem momentu dogoditi nešto što će ih navesti da odustanu od ideje o vezi. U drugoj polovini oktobra upoznaćete osobu koja će vas oduševiti.

Jarac

Ako ste u vezi:

Retrogradana Venera vas opominje da je krajnje vreme da se posvetite zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom i da smanjite vašu obuzetost raznim obavezama koje svakodnevno smišljate kako biste izbegli bliskost. Prva polovina oktobra donosi vam dosta iskušenja u vidu neslaganja sa voljenom osobom oko važnih zajedničkih planova. Moguće su i svađe. U drugoj dekadi oktobra Merkur će praviti sekstil sa Saturnom, što će vas motivisati da sa partnerom porazgovarate o svemu što vam pravi smetnje u vezi. Bićete iznenađeni koliko je vašem partneru stalo do zajedničkog vremena udvoje. U trećoj dekadi meseca uspećete da nadoknadite veći deo propuštenog. Pokazećete iskrena osećanja voljenoj osobi.

Ako ste slobodni:

Vaše potrebe u ljubavi biće više površne nego što ćete osećati potrebu za stalnom vezom. Pokušaćete da uđete u avanturu sa osobom koja nije slobodna ali ćete se ubrzo razočarati jer vam neće prijati ni u seksu niti kao ličnost. Osoba kojoj se vi dopadate biće ljubomorna zbog vaše avanture. Pokušaće da vam privuče pažnju na sebe i u tome će uspeti. Počeće da vam se nameće, a vi ćete ubrzo biti uhvaćeni u njenu mrežu. Uvidećete krajem okotobra da se dobro slažete. Veza je moguća. Nešto stariji Jarčevi će upoznati nekoga ko će za vrlo kratko vreme uspeti da ih očara. Zaljubićete se i bićete začuđeni jer vam se to nije dugo dogodilo. Pronaći ćete mnogo sličnosti i zajedničkih interesovanja. Do kraja oktobra započećete vezu.

Vodolija

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi oktobra obratite pažnju na potrebe vašeg partnera. Bićete skloni da se zatvorite u sebe zbog briga na poslu i da zanemarite voljenu osobu. Sunce koja vlada vašim poljem ljubavi će 12. oktobra praviti kvadrat sa Plutonom. Mogu vas iznenaditi tajne koje će izaći na videlo zbog nečega što niste na vreme rešavali u vašoj emotivnoj vezi ili braku. U drugoj polovini oktobra započećete duge i otvorene razgovore sa partnerom o svemu što vas pritiska i ometa da budete srećni udvoje. To će vam pomoći da se usmerite na rešavanje tih problema i da vaša veza krene uzlaznom putanjom. Krajem meseca će vaša veza biti ponovo puna uzajamne pažnje i ljubavi. Oboje ćete biti zadovoljni i ispunjeni.

Ako ste slobodni:

Na jednoj zabavi primetićete nekoga ko će vam privući pažnju i s kim ćete započeti neobavezan razgovor. Prijatno ćete se osećati jer će ta osoba pokazati priličnu informisanost, znanje, kulturno ophođenje i smisao za humor. Primetićete da se jedno drugome dopadate. Dogovorićete se da zajedno izađete. U početku će vaša simpatija da bude pomalo suzdržana kada su u pitanju stvari koje vode ka nečem više od zabave i koje zalaze u intimu. U drugoj polovini oktobra će se otvoriti. Nešto starije Vodolije će prvu polovinu oktobra provesti u druženju sa prijateljima. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja će vas zadiviti šarmom i inteligencijom. Imate šanse kod nje ako ste spremni na intelektualno nadmetanje.

Ribe

Ako ste u vezi:

Početak oktobra donosi vam nesuglasice sa partnerom. Nećete uspeti da se složite oko načina ostvarenja jednog zajedničkog cilja. Počećete i da sumnjate da partner nešto krije od vas. U nekim stvarima će izostati podrška. Partner će početi da se emotivno povlači. To će u vama uključiti alarme. Jedan nesporazum će izazvati prepirku i teške reči. Tokom oktobra ćete najviše teškoća imati na polju komunikacija. Zauzimaćete suprotne stavove i više puta će vam se dešavati neočekivani ispadi i svađa koja će najčešće biti zbog sitnice. Nećete biti svesni da su nesporazumi između vas dvoje neosnovani. Na sreću, uspećete da pronađete zajednički prihvatljivo rešenje i vaš odnos će se vratiti u ravnotežu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se prazno i razočarano u prvoj polovini oktobra. Neko u koga ste polagali visoka očekivanja pokazao se kao nemoguća misija i uz to je odabrao da bude sa osobom o kojoj imate prilično nisko mišljenje. Vaše razočaranje neće trajati dugo jer će vam se neočekivano javiti neko koga dugo niste videli i ko je bio daleko od vas. To je neko s kim ste u prošlosti imali emotivnu vezu. Bićete prijatno iznenađeni promenom. Pružićete novu šansu ljubavi. Nećete se razočarati. Nešto starije Ribe će posle pauze zbog nerazjašnjenih stvari koje su nastale u odnosu sa osobom koja im se dopada, obnoviti kontakt i rešiti nesporazume. Druga strana će se izjasniti da je otvorena na vezu, što će vas obradovati.

Стране: 1 2 3 4