Veliki LJUBAVNI horoskop za oktobar: Doći će do zahladjenja odnosa, povratak starih ljubavi a jedan znak čeka sudbinski susret

Veliki LJUBAVNI horoskop za oktobar: Doći će do zahladjenja odnosa, povratak starih ljubavi a jedan znak čeka sudbinski susret

27 септембра, 2018 Off By ludarito

Za Strelčeve prvi deo meseca oktobra biće za vas dinamičan i doneće im više od jedne prilike za ulazak u emotivnu vezu !

Ovan

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi počinje da se kreće retrogradno 5. oktobra. Doneće vam nevolje u ljubavi. U vaše odnose sa voljenom osobom uvući će se ljubomora. Kvadrat Venere sa Marsom dovešće strasti do usijanja, što može da se završi ozbiljnim sukobima. Neslaganja će najviše nastati u vezi zajedničkih ulaganja i kućnog budžeta. Sredinom oktobra uspećete da nađete rešenje tako što ćete porazgovarati sa voljenom osobom i izneti sve što vam nije po volji u vašoj vezi. Bićete dovoljno uviđavni da saslušate i primedbe vašeg partnera na vaše ponašanje. Mada ćete uspeti da izgladite nesuglasice, povremeno će da iskrsnu manje, prolazne prepirke. Do kraja meseca bićete ponovo u ljubavi.

 

Ako ste slobodni:

Venera koja kreće retogradno 5. oktobra, doneće vam susret sa bivšom ljubavi, a to će vas u početku uznemiriti. Setićete se kako ste se i zbog čega razišli. Davno potisnuta sećanja o vremenu koje ste proveli zajedno počeće da vas pritiskaju. Osoba koja vam se dopada odjednom će se pojaviti sa nekim novim i shvatićete da od vaših očekivanja nema ništa. Setićete se lepih trenutaka sa bivšom ljubavi koja će vas pozvati da izađete. Do kraja meseca obnovićete vezu. Stariji Ovnovi upoznaće nekoga ko će ih podsetiti na osobu koju su voleli u prošlosti. Očekivaćete da vam se ponovi sve kroz šta ste prošli, da biste na kraju shvatili da između prošlosti i nove simpatije postoje samo poneke sličnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4