Veliki LJUBAVNI horoskop za oktobar: Doći će do zahladjenja odnosa, povratak starih ljubavi a jedan znak čeka sudbinski susret

Veliki LJUBAVNI horoskop za oktobar: Doći će do zahladjenja odnosa, povratak starih ljubavi a jedan znak čeka sudbinski susret

27 септембра, 2018 Off By ludarito

Rak

Ako ste u vezi:

Prva dekada oktobra doneće vam nesuglasice sa partnerom. Merkur pravi kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Nezadovoljstva koja ste potisnuli počeće da remete vašu emotivnu vezu. Porazgovarajte o ovom problemu sa partnerom. U drugoj dekadi oktobra ćete uspeti da se stabilizujete. Potrebni su vam ustaljeni rituali u zajedničkom životu. Treća dekada oktobra će za vas biti opuštena u odnosima sa voljenom osobom. Uživaćete u zajedničkim trenucima. Potrudićete se da nadoknadite ono što ste propustili u ranijem periodu. Venera će biti retrogradna, što još više naglašava potrebu za ispunjavanjem neostvarenih želja. Vaš partner će biti prijemčiv za vaše predloge i uzvratiće vam osećanja.

Ako ste slobodni:

Prva polovina oktobra vam donosi haotična dešavanja na polju ljubavi. Pokušaj da se približite nekome ko vas privlači izazvaće tenzije i razočaraćete se, što će vas navesti da odustanete. Nakon toga će vam prići neko ko će vam već na prvi pogled delovati da zadovoljava najveći deo vaših kriterijuma u ljubavi. U trećoj dekadi oktobra će retrogradna Venera praviti konjunkciju sa Suncem i započećete skladnu vezu na duže staze. Nekim Rakovima će se vratiti stara ljubav. Nešto starije Rakove očekuje susret sa osobom sa kojom su ranije bili u vezi. Nakon više pokušaja koji su se završili neuspehom, stara ljubav će ovoga puta da se pokaže pravim pogotkom. Imaćete ono što vam je prvi put nedostajalo.

Lav

Ako ste u vezi:

Venera će krenuti retrogradno 5. oktobra i 11. u mesecu će praviti kvadrat sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. Ovo će dovesti do ponavljanja tenzija i nesuglasica koje ste imali u prethodnom mesecu. Nemojte opet praviti iste greške. Nesuglasice će pojačati i kvadrat Merkura sa Marsom. Izbegavajte ljubomorne scene i prepirke oko svakakvih sitnica. Treća dekada oktobra donosi uticaje koji će vam pomoći da prevaziđete neslaganja sa voljenom osobom. Venera će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem 26. u mesecu, što će vam doneti plodne uvide u to šta je neophodno kako bi vaš odnos sa partnerom postao skladniji. Promenićete nešto u svom pristupu i ponašanju, što će obradovati vašeg partnera.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom ste pokušali da ostvarite emotivnu vezu ali ste uspeli samo da dobijete prolaznu i kratku avanturu, nastaviće da privlači vašu pažnju i ovog meseca. Često ćete se viđati na istim mestima i između vas dvoje će ponovo da se razbuktaju strasti. Sve će se kao i prošlog puta završiti u krevetu ali ćete dobiti novu šansu za nešto više od strasnog seksa. Savet je da odete korak dalje jer biste tako počeli da osećate i nešto više od prolaznih strasti. Veza bi mogla da uspe. Nešto stariji Lavovi imaće velika očekivanja od jedne osobe sa kojom već duže vreme flertuju. Počećete da se češće viđate ali će ubrzo početi da se javljaju napetosti i nesuglasice. Vaš novi partner će se pokazati ljubomornim. Razočaraćete se.

Devica

Ako ste u vezi:

Venera koje će se kretati retrogradno od 5. oktobra usmeriće vas da sa partnerom pokrenete razgovore o onome što je u vezi vaših međusobnih očekivanja i ispoljavanja emocija jedno prema drugome nezadovoljavajuće u vašem odnosu. Oko toga mogu da iskrsnu i sukobi, pa čak i ljubomorne scene, zbog kvadrata Venere sa Marsom. Izbegavajte svađe. U drugoj polovini oktobra uspećete da poboljšate odnos sa voljenom osobom zahvaljujući retrogradnoj konjunkciji Venere sa Suncem koja će vam doneti uvide u to kako da pristupite partneru i kako da poboljšate komunikaciju i poverenje u vezi. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom krajem meseca doneće vam bolje razumevanje i motivaciju da budete iskreni.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se nesigurno i pravićete greške u pokušaju da privučete pažnju jedne osobe koja će vam delovati kao idealan partner. Vremenom ćete shvatiti da niste zanimljivi toj osobi i osećaćete se razočarano. U drugoj polovimni meseca će vam prići neko ko će vas podsetiti na nekoga s kim ste ranije bili u vezi i koga ste voleli. Između vas dvoje će se ubrzo razviti simpatije i razgovori o sličnim interesovanjima. Do kraja oktobra ćete ući u vezu i bićete zadovoljni ishodom. Nešto starije Device će osećati potrebu da se skrase pored osobe koja ne mora da bude idealna, već samo dovoljno uredna i komunikativna. Upoznaćete nekoga ko će zadovoljiti vaše kriterijume. Biće vam potrebno strpljenje ali će biti nagrađeno.

Vaga

Ako ste u vezi:

Prva polovina oktobra donosi vam nesuglasice unutar porodice. Sa voljenom osobom nećete uspeti da se uskladite oko porodičnih obaveza. Bićete preoterećeni teškoćama materijalnog tipa koje će od oboje zahtevati više angažovanja na poslu i izvan kuće. Kvadrat Venere sa Marsom doneće vam ljubomorne scene, pojačane strasti i izlive posesivnosti. Od druge polovine oktobra potrudićete se da promenite ono što je bilo negativno u vašem pristupu voljenoj osobi. U tome će vam pomoći konjunkcija Merkura sa Venerom. Porazgovaraćete otvoreno i iskreno o svemu što vam smeta u vašoj vezi i potrudićete se da to ispravite. Do kraja meseca ćete se zbližiti i ostaviti iza vas nesuglasice. Pružaćete više pažnje.

Ako ste slobodni:

Prva dekada oktobra proteći će vam u napetoj atmosferi. Primetićete kako osoba koja vam se dopada ne odgovara na vaše signale i kako se pojavio neko novi ko je osvojio njeno srce. To će u vama izazvati nalet ljubomore i bićete skloni da napravite scenu na javnom mestu, što će vas rasteretiti napetosti. Nakon toga ćete se okrenuti bivšem partneru koji vas još uvek nije preboleo i pružićete mu novu šansu. Budite pažljivi jer je važno da prvo rešite sve ono što je dovelo do raskida. Starije Vage će imati problem sa sećanjima na jednu davno prošlu ljubav koja im neće izlaziti iz glave i srca tokom prve polovine oktobra. Vreme je da ostavite iza sebe prošlost jer ćete samo tako moći neometano da uđete u novu vezu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4