Veliki LJUBAVNI horoskop za oktobar: Doći će do zahladjenja odnosa, povratak starih ljubavi a jedan znak čeka sudbinski susret

Veliki LJUBAVNI horoskop za oktobar: Doći će do zahladjenja odnosa, povratak starih ljubavi a jedan znak čeka sudbinski susret

27 септембра, 2018 Off By ludarito

Bik

Ako ste u vezi:

Oktobar će biti prilično stresan i promenljiv mesec za vas kada se radi o odnosima sa voljenom osobom. 11. u mesecu Venera, vaš vladar, praviće kvadrat sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Sukobi sa partnerom će iskrsnuti oko zajedničkih planova. Svako će vući na svoju stranu i nećete moći da se složite. Izbegavajte svađe. U drugoj polovini oktobra Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom, što će olakšati da postignete dogovor ali će tenzije i dalje da traju i biće povremenih prepirki i nesuglasica zbog kvadrata Merkura sa Marsom. U trećoj dekadi oktobra Venera će praviti retrogradnu konjunkiju sa Suncem i uspećete da prevaziđete teškoće. Vaša veza će opet biti skladna.

Ako ste slobodni:

Pokušaćete da privučete pažnju osobe koju ćete upoznati ne jednoj zabavi i koja će vam se na prvi pogled dopasti ali će još neko baciti oko na nju. Bićete primorani da se takmičite sa konkurencijom. To će vas stavljati u neprijatne situacije i bićete skloni ishitrenim reakcijama koje vam neće ići u prilog kod vaše simpatije. Za vas će u isto vreme biti zainteresovana jedna osoba koja bi mogla da bude bolja prilika od ove koju ćete pokušati da osvojite. Pazite da ne propustite šansu. Stariji Bikovi će ishitreno ući u površnu vezu sa jednom osobom ali ubrzo će uvideti da su pogrešili u izboru. Nakon raskida te veze, pokušaćete da priđete osobi koju duže vreme zaobilazite, a znate da joj se sviđate. Ona će biti hladna.

 

Blizanci

Ako ste u vezi:

Venera će 5. oktobra krenuti retogradno, što vas upozorava da će vaš partner biti nezadovoljan vašom pažnjom i da će se vaša veza naći na iskušenjima. Merkurova opozicija sa Uranom može dovesti do ozbiljnih nesuglasica u slučaju da ste nešto skrivali od partnera jer će vaš partner neočekivano saznati nešto što mu niste rekli. Izbegavajte neiskrenost. Duga dekada oktobra doneće vam nove nejasnoće i neočekivane smetnje u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno je da se potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rešenje. U trećoj dekadi meseca uspećete da postignete razumevanje i da se prihvatite rešavanja proteklih nesuglasica. Najvažnije će biti da poradite na poboljšanju međusobnog poverenja.

Ako ste slobodni:

Privući će vam pažnju osoba koju ćete upoznati na poslovnom sastanku ili preko jednog prijatelja. Simpatije će biti obostrane ali ćete saznati da je osoba u braku ili dugoj vezi. Predložiće vam da se tajno viđate i da uđete u tajnu vezu ili avanturu ali će se to već u startu pokazati napeto i nesigurno. Brzo ćete odustati. Nakon toga će se pojaviti još dve osobe do kraja meseca koje će želeti da sa vama budu u tajnoj vezi. Sa trećom osobom možete da imate nešto skladno i ozbiljno. Stariji Blizanci će doći u priliku da biraju između dve osobe koje im pokazuju naklonost ali će im biti teško da se odluče. Koju god da izabarete, svesni ste da ćete teško moći da se uklopite jer ste svesni velikih razlika u životnim navikama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4