TUGA IM SE SPREMA: Do kraja SEPTEMBRA ovim znacima ce biti SLOMLJENO SRCE!

TUGA IM SE SPREMA: Do kraja SEPTEMBRA ovim znacima ce biti SLOMLJENO SRCE!

5 септембра, 2018 Off By coki

 

LAV

 

Za Vasu nesrecu u ljubavi  ste krivi samo Vi. Morate da smanjite kriterije sto se tice izgleda osobe. Ne mozete uvijek naci srecu samo sa osobom koja je lijepa, vaznije je sta ima u svojoj dusi i koliko Vas voli. Opustite se malo po tom pitanju i promijenite prioritete sto se tice izbora osoba sa kojima cete probati vezu, jer ste do sada imali lose iskustvo sa Vasim izborom.

Nemojte se iznenaditi ako Vam osoba u koju ste sada zaljubljeni zabije noz u srce do kraja maja. Obicno birate osobe koje su narcisti, egoisti, prepotentni i neiskreni, kao i nevjerni. Vi biste jednostavno zeljeni savrsenu osobu koja ispunjava sve Vase uskove, ali nazalost savrsenstvo ne postoji..

 

STRIJELAC

 

 

Niste iskoristili pravo vrijeme kada je ta soba bila zaljubljena u Vas i sada je kasno za vas dvoje. BIli ste previse ogradjeni zidinama oko sebe i niste je pustali blizu ali ste je ipak htjeli zadrzati blizu. Ona je to shvatila kao manipulisanje i pobjegla od Vas. Sa tim ste ubili i zadnji djelic emocija koja je imala prema Vama.  Zadrzali ste se sa njom u odnosu prijateljstva ili samo intime, i to ju je udaljilo od ideje i nade da sa Vama moze imati nesto vise. Vi znate da ste je vljeli cijelo vrijeme ali joj niste nicim pokazli to, osim da je ne pustate, ali samo kao prijatelja. Vjerujte da ju je to zaista zaboljelo i sada se tu malo sta moze uraditi. Budite sretni sto je i ostala prijatelj sa Vama, jer je pozeljela da ode bez pozdrava, sto ste i zasluzili. Ali sa tim svojim cinom Vam je stavila do znanja da ne zeli nista vise i daje prijateljstvo sve sto mozete dobiti od nje. Zao nam je sto cete maj provesti u zaljenu za neucinjenim.

Стране: 1 2