TUGA IM SE SPREMA: Do kraja SEPTEMBRA ovim znacima ce biti SLOMLJENO SRCE!

TUGA IM SE SPREMA: Do kraja SEPTEMBRA ovim znacima ce biti SLOMLJENO SRCE!

5 септембра, 2018 Off By coki

BIK

 

 

 

Bas nam je zao sto ovo cujete, ali OVO nije mjesec Vase srece u ljubavi. Imacete velikih neprilika sto se tice tog polja.

Neko u koga ste se zaljubili ne osjeca isto prema Vama ali ce se praviti da ipak osjeca jer samo zeli da iskristi to sto osjecate prema njemu i dobije ono sto zeli. Osvojio je Vase srce i uvukao Vam se pod kozu, zato ce biti teze sada da se odreknete svega toga i ostavite tu osobu u proslostu. Zbog svoje tvrdoglavsti odbijacete da vidite ocigledne cinjenice da VAs ta osoba ne voli, ali cete pokusati ipak da promijenite njegovo misljenje i okusate da mu date novu i novu sansu, ali cete ipak na kraju biti povrijedjeni. Ta osoba nema pojmada grijesi, i Vas cin davanja novih sansi shvata kao samo jos jednu novu glupost od Vas ili samo kao ispunjenje njegovih hirova i egoizma, jer ce misliti kako je to svojim sarmom uspio da dobije

. takve osobe kao sto je on ne vrijede Vase ljubavi niti Vaseg vremena, jer ste VI osoba koja je divna, postena, dobra, romanticna i spremna da voli do kraja. A osobe kao on samo zele da slamaju srce.

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Стране: 1 2