ISTINA O PREVARAMA: Nacin na koji SVAKOG ZODIJAKA mozes uhvatiti na delu – AKO TE VARA!

ISTINA O PREVARAMA: Nacin na koji SVAKOG ZODIJAKA mozes uhvatiti na delu – AKO TE VARA!

5 септембра, 2018 Off By coki

BIK

 

 

Pripadnici ovog znaka se smatraju jednim od najvernijim znakova.Pri tome se  ubrajaju i u najiskrenije tako da su realno male sanse da dodje do toga da vas Bik prevari.

On je neko ko prevaru ne oprasta nikada i ko je jednsotavno ne pravi.Medjutim,ako dodje do toga da vas pripadnik ovog znaka prevari,vece su sanse da ce vam on to svojim ponasanjem odati nego sto ce vam bilo ko drugi reci.Jer Bikovi su sami po sebi iskreni,oni su neko ko ima veliko sre i ko jednostavno ne ume da glumi tako da se  na njima sve vidi.

Bikovi vole red  i disciplinu, a kada dodje do  nekog novog  dogadjaja u njihovom zivotu onda se  promene i ne znaju nista da sakriju.

Dakle,ako samo posumnnjate da vas vas partner koji je rodjen u znaku BIKA vara  dovoljno je samo da ga pitate.Otvoreno, bez proveravanja telefona  bez pracenja i bez sumnji koje ce vas iz dana u dan muciti.Potrebno je samo da mu bez  imalo   dileme kazete koje su vase sumnje i mozete   biti sigurni da ce se on sam odati cak i da to ne zeli jer pripadnici ovog znaka ne znaju da lazu.

Unervozice se,pricace  nebuloze,zacrvenece se i vi cete sve brzo shvatiti.

 

LAV

 

Bez imalo dileme mozemo da kazemo da cete Lava tesko  uhvatiti u lazi a u prevari jos teze.

On je neko ko je uvek okruzen ljudima i ko pored sebe uvek ima one koji ga potajno zele,uvek ima priliku za flert i samim tim uvek  ima prliku da vas prevari jer  je njemu tesko odoleti

Vazno je reci da Lav vara samo onda kada  nema emocije prema svom partneru i kada prosto kraj njega nije srecan.On je neko ko od zivota uzima sve i samo sve i zeli, i zasluzuje, tako da ce retko kada pristati na to da   bude u vezi  u kojoj  nije srecan a samim  tim retko kad i varat.

Ali, ako dodje do toga LAVA ces tesko uhvatiti na delu.

Oni su pametni i snalazljivi i toliko su dobri u laganju da ces  na kraju ti ispasti kriv jer si  ga nevinog optuzio.Lavovi su mocni ljudi koji uvek znaju da izvuku svoju licnu korist.

Jedini nacin da ga uhvatis na delu jeste da  ga pratis i da ga stavis pred svrsen cin.U svakom smislu.

Nastavak  na sledecoj strani…

Стране: 1 2