Vreme je za PROSIDBU: Ovog znaka ceka IZNENADJENJE ZIVOTA!

Vreme je za PROSIDBU: Ovog znaka ceka IZNENADJENJE ZIVOTA!

5 септембра, 2018 Off By coki

Pokusajte da ne prenosite obaveze u novi dan. I ovako je ovih dana za vecinu znakova brzi tempo.Neki jedva cekaju da putuju, dok drugi uzivaju u porodicnim okupljanjima.

 

OVAN

Posao:Cini Vam se kao da dana govorite ko zna kojim jezikom jer vase kolege nista ne razumeju i kao da sve rade apsolutno suprotno od onoga sto ste vi njima rekli. I kao da sve ide naopaka. Polako i smireno, sutra je novi dan.

Ljubav:Neki će se još uvek motati u lavirintu kreni-stani. I sami nesigurno u svoja osecanja. Drugi će krenuti, ali nesigurno. Treći će misliti da sve to nema smisla.

Zdravlje:POvedite racuna o ishrani.

 

 

BIK

Posao:Bićete razapeti između želja i mogućnosti. Na vama je da nađete zlatnu sredinu i prilagodite se na pozitivan način.Posao koji imate i sami znate da ne sme da ceka neki drugi dan.

Ljubav:Danas ne postoji stvar koju nebi ste ucinili za svoju voljenu osobu . I sami se cudite kako uspevate sve da zavrsite ali uspevate sto je najbitnije,

Zdravlje:Unosite vise tecnosti.

 

BLIZANCI 

Posao: U poslu ćete pokazati zavidne rezultate, a tome će danas najviše doprineti vaša intuicija.Kao i svaki put do sada nece vas izneveriti i osecate se kao zvezda. Moguc manji priliv novca.

Ljubav:Partner ocekuje da se prema njemu ponasate fer i korektno i da postujete dogovore koje imate. Ne donosite brzoplete zakljucke. Posetite clanove porodice koje odavno niste videli.

Zdravlje:Cuvajte se prehlade.

 

 

RAK

Posao:Ukoliko se otvorite prema svojim saradnicima, biće vam lakše raditi. Pokušajte svoje brige okrenuti na šalu, jer brige vam danas mogu samo dodatno otezavati ionako tezak i komplikovan dan.

Ljubav:Ne ulazite lakomisleno danas u vezu sa Ribama. Dobro rzamislite da li je to ono sto u stvari zelite.

Zdravlje:Moguce blaze glavobolje,

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3