NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bik ostavlja PROŠLOST iza sebe i počinje NOVI ŽIVOT

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bik ostavlja PROŠLOST iza sebe i počinje NOVI ŽIVOT

новембар 4, 2018 Off By ludarito

Jarac

Jarčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima bi trebali da na prvo mesto ove nedelje stave odnos sa partnerom. Oboma vam je potrebna promena, jer se vidi da se neka monotonija i nervoza svakodnevice uvukla između vas dvoje. Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka – potrebno vam je da vratite pozitivnu energiju sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, nedoumice oko osobe koja je ponovo u vašem životu bujaju. S jedne strane – izuzetno vam prija kontakt, ali sa druge – strahovi i nesigurnosti rade i ne usuđujete se da se prepustite. Koristite ovaj period koji je izuzetno povoljan i za nova poznanstva – spustite malo gard i dozvolite da vam se zainteresovani približe.

Vodolija

Vaš partner će sredinom nedelje imati neke svoje dramatične momente koje uopšte ne biste trebali da uzimate za ozbiljno. Nemojte u tim trenucima da se zatvrdoglavite onako kao što vi to znate – ne zaboravite – u ovoj sedmici lek i rešenje je u komunikaciji! Nemojte da dozvolite da vi i vaše voljeno biće imate problem bez problema. Pričajte, rešite, odagnajte partnerove sumnje i volite se ponovo! Ukoliko ste usamljeni – hteli, ne hteli – privlačite pažnju. Lako stupate u komunikaciju sa suprotnim polom i uživate u razmeni dobre energije. Neko koga ste ranije znali ili simpatisali takođe vas ne ostavlja na miru. Vama je na pameti samo prijateljstvo, ali čini mi se da ova osoba ipak želi nešto konkretnije….

Ribe

Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom baš i nije najbolja u ovoj nedelji. Partner neke stvari zaboravlja, sa vaše tačke gledišta preteruje u svojim rečima i postupcima, kada vam je najpotrebniji – nema ga. Koliko god vama ne izgledalo tako – jedan deo krivice za trenutnu situaciju snosite i vi. Drugoj strani vi izgledate kao konfuzni, nedefinisani. Ima leka za ovo, naravno – treba sesti i raščistiti sve nejasnoće. Zvuči lako, ali treba to uraditi, zar ne? Ukoliko ste usamljeni, stvarno nije trenutak da se zatvorite i povučete u sebe. Neke osobe su oko vas i nude vam, ako ne emociju, a ono makar dobro raspoloženje, malo flertovanja i zabavu. Zašto ovo sebi uskraćujete?

Стране: 1 2 3 4