NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bik ostavlja PROŠLOST iza sebe i počinje NOVI ŽIVOT

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bik ostavlja PROŠLOST iza sebe i počinje NOVI ŽIVOT

4 новембра, 2018 Off By ludarito

Devica

Partner nije navikao na ovakva vaša ponašanja i ima osećaj da ne može više da računa na vas, jer ste totalno postali promenljivi. Obećate pa zaboravite, kažete pa se pravite da niste kazali, naljutite pa se odljutite, pa se na njegove primedbe smejete i ponašate neozbiljno. Šta li vam je, to samo vi znate – ali gledajte da ne dovodite voljenu osobu u sumnju svojim postupcima….Ukoliko ste usamljeni, neko koga ste upoznali preko poslovnog segmenta se aktivirao i non stop vas „čačka“. Vi se malo smejete, malo nećkate – a u stvari – baš vam je lepo, prija vam. Svesni ste da je ovo samo flertovanje, otvorena prilika za neku avanturicu, ali baš vam je slatko i ne želite da prekinete….

Vaga

Retrogradna Venera u vašem polju ličnosti mora da donosi određenu količinu nezadovoljstva, koliko god se situacije sa voljenom osobom ili bračnim partnerom odvijale nekim svojim ustaljenim tokom. Da je sto stvari super a samo jedna ne valja – ta jedna bi vam bola oči i donosila nemire. Nije problem u partneru, već u vašem pogledu na vaš odnos. Zato bi bilo dobro da unesete novine, da pokrenete lepa dešavanja, da prijatno iznenadite partnera. Ukoliko ste usamljeni, ponovo ste pokrenuli komunikaciju sa nekim koga ste poznavali ili simpatisali ranije. Pored ovih razgovora koji vam prijaju, nosi vas talas pozitivne energije koji u vaš život donosi one koji bi da vas osvoje. Flertovaćete i uživati u tome.

Škorpija

Za one u emotivnim vezama i brakovima ovo je izuzetno važna sedmica. Naime, u njoj se mogu napraviti oni pravi koraci ka stabilizaciji i konačnom sređivanju pomalo poljuljanog odnosa sa voljenom osobom. Jedno drugom ste sada podrška i potpora, što donosi talas dobre energije u vašu vezu. I vi sada mnogo toga sagledavate na drugačiji način i spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Ukoliko ste usamljeni, izlazak, druženje sa prijateljima ili jače aktivnosti na društvenim mrežama – mogu u vaš život doneti staru simpatiju ili poznanika. Iako ste smatrali da ste ovu osobu davno zaboravili ili prevašili – primetićete da vam izuzetno prija kontakt sa njom. Gde će i da li će to uopšte negde voditi – videćemo.

Strelac

I evo razloga za radovanje vama! Posle svih peripetija vezanih za vaš emotivni život, kroz koje ste prolazili godinama unazad – u ovoj nedelji vaš vladar Jupiter prelazi u vaš znak. Sreća i optimizam će se vratiti u vaš život i to u velikoj meri! Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije odnose. Ukoliko ste bili u nekoj vrsti svađe, do pomirenja može doći tokom ove sedmice. Oni koji su usamljeni imaju vrlo zanimljivu komunikaciju sa suprotnim polom. Može biti više osoba oko vas sa kojima fletujete i koje vam donose osmeh na lice. Ne žurite sa ulaskom u vezu, pustite da se neke kockice poslože same od sebe.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4