NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bik ostavlja PROŠLOST iza sebe i počinje NOVI ŽIVOT

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 5-11. NOVEMBRA: Bik ostavlja PROŠLOST iza sebe i počinje NOVI ŽIVOT

4 новембра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Komunikacija trenutno ne funkcioniše najbolje u vašim emotivnim relacijama. Vi ste okupirani mnogim situacijama, pitanjima koja vam se vrzmaju po glavi, pa partneru delujete kao da ste distancirani i okrenuti samo svojim potrebama. Pošto su u drugom delu nedelje mogući i neki nesporazumi, bilo bi fino da se potrudite da ih rešavate što pre. Ukoliko ste usamljeni, definitivno je da ste se pokrenuli. Lako sklapate nova poznanstva, slatko vam je da flertujete, da izlazite, da uživate. No, ne bih rekla da je vaše interesovanje usmereno samo ka jednoj osobi, moguće je da trenutno ni sami ne znate šta i koga želite. Osoba sa kojom se odavno niste čuli niti videli dolazi ponovo u vašu blizinu. Moguć je susret.

Rak

Da je sve savršeno sa partnerom – pa i nije. Da se može popraviti u ovoj nedelji – pa može itekako! Na nebu mlad Mesec, a vi spremni za nov početak. Spremni da bijete bitke za ljubav i da iz njih, naravno – izađete kao pobednik. Moguće je da povremeno provejava nepoverenje ili sumnja, ali otvoren razgovor sve leči, to znate i sami! Oni koji su usamljeni – vaše polje ljubavi je aktivirano mladim Mesecom i vi ste spremni da se zaljubite do nosa. Još samo da pronađemo tog nekog pravog i priča može da počne. A za tako nešto postoje šanse, jer vaša otvorenost za emocije privlači nove ljude u vaš život. Ima tu zanimljivih situacija i preko posla, ali vas i neko vama vrlo blizak može upoznati sa novom osobom…

Lav

Ni vi sami ne znate šta vam je kada su vaša partnerstva u pitanju. Čas ste odlično, čas dramite oko sitnica, što će posebno biti naglašeno sredinom sedmice. Preplaviće vas kontradiktorne emocije koje ćee teško kontrolisati. Osećaj osujećenosti, ljubomora, sumnja, potreba da sa voljenom osobom raspravite – samo vas može uvesti u problem. Kontrolišite malo svoje reakcije. Ukoliko ste usamljeni, neko ko vas odavno privlači, ili vas je pak privlačio u prošlosti – sada vam se javlja. To može biti i osoba koja je vezana za druge prostore, za putovanja. U svakom slučaju – komunikacija sa simpatijom kreće uzlaznom linijom i nije ni čudo što ćete „poleteti“. Da ne biste kojim slučajem grubo aterirali, smanjite euforiju.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4