ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije žena, već čarobnica,ona ima vatru u srcu i strast u krvi

ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije žena, već čarobnica,ona ima vatru u srcu i strast u krvi

23 октобра, 2018 Off By ludarito

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omadjijala od prvog trenutka i znajte već nakon prvog susreta poznaje vas bolje nego što vi znate sami sebe. Da bi vas usrećila popeće vas pijedestal, da bi vas očeličila – baciće vas u najdublja iskušenja… 

Ako je za utehu, i ona bi svoj život dala za vas – nastavite da dokazujete da ste toga vredni. Prodjite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voleti njeno srce, telo i duh. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje. 

Izgled

U njima ima nečeg fatalnog. Najupečatljivije su oči i pogled ispod najčešće dugih trepavica i naglašenih obrva. Često imaju uvučene oči, izražajno lice, džipsi look je njihov pravi izgled. One koje su po prirodi plavuše imaju nečeg hladnog nordijskog u sebi, ili su tip žena devojčica, ali to je vrlo retko. Nemaju naglašene obline, a pre će se baviti gimnastikom nego ugrađivati silikone. Stoje iza svog izgleda ma šta obukle, ma kako se našminkale. Tamne boje, srebrna, bordo, kombinacija crne i teget, crne i crvene, čipkasti detalji su njihov zaštitni znak.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5