ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije žena, već čarobnica,ona ima vatru u srcu i strast u krvi

ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije žena, već čarobnica,ona ima vatru u srcu i strast u krvi

23 октобра, 2018 Off By ludarito

 

Žena Škorpion nema problema da privuče muškarca. Ona je tip žene koji poseduje jaku energiju koja izaziva i opija, sem toga ova žena poseduje i eksplozivni temperament. Koristiće svoje zavodljive i hipnotične poglede, da zaslepi i zarobi odabranog partnera. Ova dama mnogo zahteva kada se radi o ljubavi, i brzo gubi strpljenje ako partner ne nađe nacina da je zadovolji. Svom partneru će biti verna dok god ne oseti neku njegovu slabost.

Škorpija je najsenzualniji znak zodijaka. Neverovatno strastvena, intimnost shvata veoma ozbiljno. Osobine koje traži u svakom partner su inteligencija i poštenje. Veći deo predigre se događa izvan spavaće sobe, u obliku razgovora I posmatranja. Kada se jednom zaljube, posvećeni su i odani do kraja. Ipak u vezu ulaze veoma oprezno, ponekad je potrebno dosta vremena da prođe kako bi se izgradilo poverenje i poštovanje partnera.Njihov seksualni život je bogat, varijabilan i aktivan.

Kod Škorpije su osećanja podjednako izražena kao i intelekt. Iako na prvi pogled deluju mirno i staloženo, unutar njih ključa vrela krv. Strast je prisutna u svim segmentima njihovog života, a ne samo u ljubavi. Za njih su reči samo igra, a istina, koju su u svakom trenutku spremni da predoče, može i da zaboli. Najviše im odgovara partner koji neće izazivati njihovu eksplozivnu narav, ali i dovoljno hrabar da bi požar mogao da ugasi ako izbije. Ni u najopasnijim situacijama neće mimikom ili pokretima tela pokazati uznemirenost.Njihove osnovne karakteristike su pogled koji hipnotiše i često neskrivena ljubomora.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5