ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije žena, već čarobnica,ona ima vatru u srcu i strast u krvi

ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije žena, već čarobnica,ona ima vatru u srcu i strast u krvi

23 октобра, 2018 Off By ludarito

Karakter

Škorpija je odlučna, strastvena, posesivna, perceptivna, smela, sklona speltkama, tajanstvena, umna, voli da istražuje, intrigantana, uporna arogntna, samoživa, sujetna, dostojanstvena, hvalisava, pronicljiva, talenatovana, ima sposobnost snalaženja u iznenadnim situaicijama, sklona porocima.Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa, okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša nego zato što smatra da je u pravu.Sa njima znate na čemu ste, ili mislite da znate. Kada su najslađe i najljupkije, ne otrkivaju svoje misli, a u napadima besa, ako bacaju stvari, a često to rade iako drže do samokontrole, niste sigurni da su pokazale sve što osećaju. Moć, prvenstveno nad sobom, a zatim i nad drugima, njihov je moto.

 

Veći su i bolji komandanti od Ovnova i Lavova, jer bolje poznaju ljudsku psihu, njihova motivacija nije isticanje sebe nego kontrola situacije za opšte dobro, bez obzira na to da li se radi o poslu ili porodici. Imaju dostojanstven stav i spremne su da se žrtvuju za druge ako su izrazito motivisane.Škorpiji su potrebne snažne emocije više nego li bilo kom drugom znaku Zodijaka. Prepoznatljivi su po svojoj intezivnoj i tajnovitoj prirodi. Bez strasti i fizičkog uzbuđenja su tužni i usamljeni. Baš kao i mitološka boginja Artemida, ljudi rođeni u znaku Škorpije mogu biti zli, ljubomorni i stalno u sukobu sa drugima; s druge strane, mogu biti socijalni reformatori i iskazivati neverovatnu humanost.

 

Ambiciozni su i velikodušni prema drugima, bez ikakvog obavezivanja. Uzdržani i uljudni, imaju direktan i prodoran pogled. Retko se nalaze u centru zbivanja, ali uvek znaju ono što ih zanima. Poseduju strastven karakter i duboki senzibilitet, što ih čini jednim od najboljih i najlojalnijih prijatelja. Isto tako poseduju i osobine podmuklog neprijatelja. Zbog prevelike osetljivosti i ponosa, lako se uvrede i ispoljavaju ljutnju. Nema sredine za Škorpije, oni hoće sve ili ništa. Nikada ne traže od drugih nešto što nisu sami sposobni da učine. Sa jedne strane, veoma su realni i pravdoljubivi, a sa druge, posebno ako su izazvani, spremni su na osvetu. Škorpija je stalno u potrazi za novim prostorom. Zahvaljujući jakoj znatiželji za saznanjem svih životnih tajni, naročito ih interesuje religija i šta se dešava sa dušom posle fizičke smrti.Žena Škorpija uvek ima totalnu kontrolu nad svojim životom. Ne plaši se ničega, mrzi ulizice i one kojima drugi upravljaju životom, ukusom i mišljenjem.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5