ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije žena, već čarobnica,ona ima vatru u srcu i strast u krvi

ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije žena, već čarobnica,ona ima vatru u srcu i strast u krvi

23 октобра, 2018 Off By ludarito

 

Ona je jaka osoba, ume da bude ekstremno dobar prijatelj, opasan i nepredvidiv neprijatelj, nadarena je da pojača intenzitet dobra ali i intenzitet zla. Ona ima malo vremena i interesa za površne osobe, mesta ili stvari.Ona daje prednost dubokim obavezama i odgovornostima, dubokim razgovorima i dubokim mislima. Ako iz nekih razloga ne moze reći onako kako je, onda radije ćuti. Cela knjiga se može napisati o očima ove žene: ta knjiga bi imala posebno poglavlje o upadljivim pogledima i posebno poglavlje o rengensko – prodornim pogledima… Najčešće izjave ljudi u vezi njenih očiju su: „Kad bi pogledi mogli ubijati, bio bih već mrtav“, ili „Imam osećaj kao da mi pogledom čita misli “ … Ovo je žena koja vidljivo poseduje višak energije, pa ili stalno nešto radi ili je non stop u krevetu. Ovo drugo samo u onim slučajevima kada je osvestila snagu sopstvenog libida. Ljubomorna je i posesivna, netolerantna i inatna, a njeno šesto čulo nikada je ne prevari.

 

Ljubav i sex

Ona ima vatru u srcu i strast u krvi. Kod nje je sve ekstremno – i ljubav i mržnja. Ko želi da je osvoji dovoljno je da joj pokaže svoja snažna osećanja. Sigurno se neće povući…Snažnog je temperamenta, vrlo je ženstvena, zavodljiva, ali je izuzetno posesivna i ljubomorna, što može opterećivati muškarca koji je blazeg temperamenta od nje. U ljubavi daje sve od sebe i nimalo se ne usteže da preuzme inicijativu. Za nju nema „zabranjenog voća“ i njenim osećanjima vrlo je teško odupreti se.

 

Tačno znaju šta hoće i uglavnom to i dobiju. To su one žene koje se pamte, koje ostavljaju dubok trag u svačijem životu. I ako su nežne plavuše ili strastvene crnke, one su uvek dominantne – zalude partnera toliko da ne može bez njih. Ako neko misli da ih prevari, sledi osveta, jer žena Škorpija ne prašta. Može da pati, ali to neće nikada pokazati, dugo se seća bivših ljubavi ali se bori da raščisti sa prošlošću. Partner žene Škorpije uvek je slabiji od nje, i kada je boljeg imovnog stanja i poznatiji. I ona ima načina da mu to da na znanje. Da bez nje ne može.

 

Tajanstvena žena Škorpija poseduje magičnu privlačnost i samopouzdanje dostojno muškarca. Njen očaravajući pogled je poput rengena, kojim prodire duboko i poput psihologa secira vaše misli. Potreban joj je natprosečno ambiciozan i hrabar partner, koji neće ugroziti njenu individualnost; a svojom snagom će pomoći partneru da postigne svoj cilj, jer joj je opstanak porodice na prvom mestu. Posesivna, gorda i nadasve osvetoljubiva, van domašaja ljudskog razuma; pazite da je ne uvredite, jer će ona svakako znati da vam uzvrati, i to duplom merom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5