LJUBAVNI HOROSKOP za 11. AVGUST 2020. godine: Rak uživa sa porodicom, Škorpije će biti romantične!

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. AVGUST 2020. godine: Rak uživa sa porodicom, Škorpije će biti romantične!

9 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

Danas biste mogli da dođete do nekih novih informacija koje se tiču vaše prošlosti. Neće vam biti prijatno kada shvatite da je jedna osoba u koju ste imali poverenja i sa njom delili tajne, iznela u javnost vašu intimu. Ne dozvolite sebi da očajavate, nego istog momenta stupite u akciju. Obavite jedan iskren razgovor i zatvorite vrata ovog prijateljstva.

 

Sa današnjom planetarnom energijom ljubav će vam se činiti veoma komičnom. Iako ćete biti veoma rasploženi i obraćati pažnju na nečiju smešnu frizuru ili izgled, u stvari to je vaš uobičajeni pristup životu. Očigledno je da imate dosta toga da podelite sa nekim – a ako pogledate onu vedriju stranu videćete dosta toga. Pred vama je izuzetan period.

BIK

Vaš krug prijatelja se menja. Moguće i previše brzo za vaš ukus. Neke od dragih osoba bi mogle da se odsele iz vaše blizine, a druge su verovatno zauzete nekim novim prijateljstvima. Pa ipak, vi se i pored svega veoma dobro držite. Najbitnije je da ne zaboravite da uvek u životu date prednost kvalitetu naspram kvantiteta.

 

Sa trenutnom podrškom zvezda, danas ćete biti u prilici da svoju vezu podignete na viši nivo ili se dublje i ozbiljnije povežete sa partnerom. Uvidećete da je dosta toga na vašoj strani i da vam komunikacija ide od ruke, te to iskoristite. Odvojite vreme i da izađete i dobro se provedete. Današnji dan obojiće smeh!…..

 

BLIZANCI

Iako vam se isprva bude činilo da je ovo idealan dan za posao, naićićete na prepreke kakve niste ni sanjali. Stvari se ne odvijaju ni na željeni način, ni željenim tempom. Međuljudski odnosi su takođe narušeni. Bez ikakvih razloga ste inicijator svađa i nesporazuma. Za vas je najbolje da danas ostanete kući i posvetite se nekim aktivnostima koje ne iziskuju veći mentalni napor.

 

Danas će biti dosta dobrog humora oko vas. Ali ukoliko želite nekog da impresionirate, onda nemojte preterati sa komičnim situacijama. Vama je vrlo teško da skinete osmeh sa lica bilo gde da ste, ali imajte na umu da postoji mesto i vreme za sve. Sa osobom koja vam se sviđa bolje je da budete suptilniji.

 

RAK

Ako vaš posao zahteva dodatna istraživanja ili edukaciju, ovo je pravi dan za to. Mentalno i fizički ste spremni na sve izazove koje sa sobom donose sati neprekidnog rada. Uveče, obavezno uhvatite momenat za porodicu ili bliske prijatelje. Odlazak u restoran će biti ono što će zaokružiti vaš dan i učiniti vas u potpunosti ispunjenim.

 

Trenutna planetarna energija svakako će obasjati vaš život danas, posebno kada je ljubav u pitanju. Posedujete veoma čudan smisao za humor, te je drugima teško da uvide kada se šalite, a kada ste ozbiljni. Međutim, postoji mogućnost da sretnete izvesnu osobu koja ne samo da će razumeti vaše šale, nego će uzvratiti istom merom!

 

LAV

Danas biste mogli da se osećate uhvaćeni između želje da ostvarite jedan cilj, najverovatnije finansijski i želje da se posvetite nekim porodičnim stvarima. S obzirom da ste u dobrom raspoloženju i imate dovoljno energije, mogli biste da postignete obe stvari. Prijatelji od poverenja vam danas mogu biti od velike pomoći. Pratite razvoj situacije i uspećete sve što poželite.

 

Sa današnjom palnetarnom energijom, imajte na umu da ne pravite nagle i ishitrene poteze. U stvari, najbolje bi bilo da se obučete najbolje što možete i krenete na zabavu ili u grad jer ćete se veoma dobro provesti. Takođe, srešćete dosta ljudi koji dele vaša zanimanja za tajne univerzuma! Uživajte u priči, jer se iza nje možda krije nešto više!.

DEVICA

Ako se danas nađete u većem krugu ljudi, najverovatnije poznanika, nemojte da se iznenadite kada primetite da su oni uglavnom raspoloženi za ogovaranja i površne razgovore. Na vreme se zapitajte da li iskreno uživate u ovakvim pričama. Jedan prijatelj iz vaše rane mladosti sa kojim ste još uvek u kontaktu, prolazi kroz turbulentan period. Budite mu od koristi.

 

Zvezde vas danas podržavaju i podstiču da organizujete jednu malu privatnu zabavu sa prijateljima, kako biste vi i vaš partner mogli malo da se opustite u dobrom društvu i lepoj priči. Ukoliko oboje želite da podignete vašu vezu na viši nivo, onda se posvetite istim ciljevima. Oboje ćete uživati na tom putu.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2