LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. AVGUST 2020. Bikove očekuju uzbudljivi emotivni trenuci a Škorpiju avantura.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. AVGUST 2020. Bikove očekuju uzbudljivi emotivni trenuci a Škorpiju avantura.

9 августа, 2020 Off By botanika

OVAN
Dragi Ovnovi, danas ćete mnogo razmišljati o budućnosti vaše trenutne veze, pogotovo o stvarima koje se ne tiču samo romantike, već i o finansijama. Spremni ste za velike promene, a ne znate na koji način da to saopštite Vašoj voljenoj osobi. Rešenje će se pojaviti kad mu se najmanje budete nadali, ne brinite za to… Slobodni Ovnovi, nemate velike šanse danas za novu ljubav iz snova, ali trenutno Vam to zaista i nije prioritet,  možete priznati.
BIK
Slobodne Bikove ocekuje lep i zanimljiv dan,  ovo je pravi dan za Vas! Neobavezni izlazak ili neka proslava  koja Vas očekuje će biti idealna ua upoznavanje Vaše, slobodno možemo reći SRODNE DUŠE… Tako da je ni u kom slučaju ne bi trebalo propustiti.Bikovi  koji  su u braku ili vezi će se danas osećati znatno više voljeno, moguće je da Vam voljena osoba priprema neko iznenađenje i lepe emotivne trenutke.
BLIZANCI
Mnogi pripadnici ovog znaka će danas biti dosta povučeni u sebe i razmišljati o svim greškama koje su napravili u svom ljubavnom osnosu… Ukoliko ne možete da se nosite sa tim, najbolje bi bilo da sve priznate i porazgovate sa partnerom oko toga. Slobodni Blizanci su takođe usamljeni, ni na pomolu nema osobe koja bi mogla ponovo da Vas oduševi, previše ste razočarani u ljubav… Dajte nekom šansu.
RAK
Danas ćete u nekom izlasku ili samo neobaveznoj popodnevnoj kafi sresti jednu osobu koja je u prošlosti ostavila veliki trag na vama. Sam susret će za Vas biti potresan, ali uz dublji razgovor ćete ponovo vrlo lako pronaći zajednički jezik. Vrlo je bitno da ovaj put razumete tu osobu… Moguće je čak i neko pomirenje, ali ukoliko ste u braku ili vezi, vodite računa da to ostane makar samo avantura. Sa voljenom osobom ni danas ne cvetaju ruže, Već neko vreme ste u komfliktima. Vreme je da se ozbiljno pozabavite partnerom. Nastavak na sledecoj strani

Стране: 1 2 3