LJUBAVNI HOROSKOP za 11. AVGUST 2020. godine: Rak uživa sa porodicom, Škorpije će biti romantične!

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. AVGUST 2020. godine: Rak uživa sa porodicom, Škorpije će biti romantične!

9 августа, 2020 Off By botanika

 

VAGA

Vi ste neko ko ozbiljno shvata svoju profesiju, ali u poslednjih nekoliko dana nema vremena za ostale aspekte života. Danas ne bi bilo loše da odete na zasluženi odmor. Nema razloga za brigu – ne morate da budete neko ko stalno strepi od razvoja situacije i budućnosti. Za sada se opustite i odvojite vreme za stvari koje vas ispunjavaju – hobije, prijatelje i porodicu.

 

Vaš sjajan smisao za humor uglavnom je onaj koji vas izvlači iz neprijatnih situacija. Današnja astralna energija još će više istaći tu karakteristiku i pomoći vam da krenete ka željenom cilju. Vi ne želite da odnesete pobedu forsirajući neki problem ili zabijajući glavu u pesak, nego pričom i smehom. Samo napred!

 

ŠKORPIJA

U poslednjih nekoliko dana, vaš primat je bila romantika i odnosi sa partnerom. Ako je u pitanju neko koga od skoro poznajete, nemojte se iznenaditi kada danas shvatite da vas ne vezuje ništa više osim strasti. Pokušajte da nađete odgovarajući način da nastavite u istom pravcu, pod uslovom da vam to odgovara. U suprotnom, ostaćete zarobljeni u odnosu koji vam ne prija.

 

Zvezde će vas danas obasuti svom mogućom energijom kako bi podstakle vašu komunikativnost. Želećete da ubedite dragu osobu u neke činjenice koje su vama veoma bitne. Do danas ste možda imali „zavezan jezik“, ali odjednom će se odvezati i sve što želite da kažete izaći će iz vas u pravom trenutku. Samopouzdanje vam ne manjka!.

 

STRELAC

Jedan razgovor može da vas stavi u nezgodnu poziciju da morate da birate strane između porodice, prijatelja i vašeg partnera. Poslušajte vaše srce i ne dozvolite drugima da upravljaju vašim životom. Zdravstvena situacija zahteva vašu pažnju. Iako ne osećate nikakve simptome, došlo je vreme za jedan kompletan pregled organizma.

 

Izgleda da danas ne možete pogrešiti nikako sa planetarnim aspektima na vašoj strani. Na bilo kakav sastanak da odete bićete u centru pažnje i veoma uspešni. Zbog vašeg samopouzdanja može vas privući jedna posebna osoba, koja će takođe želeti da sa vama da stupi u kontakt. Trenutno nemate šta da izgubite!

JARAC

Prisustvovaćete jednom sastanku u krugu vaše porodice koji će voditi promenama u bliskoj budućnosti. U potpunosti mu se posvetite – ovo je ključni momenat da se zauzmete za vlastite stavove i izborite za neke nove uloge. Pažljivo slušajte šta drugi imaju da kažu i do kraja dana ne dozvolite da bilo ko utiče na vašu konačnu odluku.

 

Trenutna astralna poravnanja indiciraju da vaš ljubavni život naprosto cveta u onom duhovnom smislu koji podrazumeva kurs meditacije ili neku vrstu joga treninga. Takav susert uma i srca svakako znači da ste daleko od svakodnevne rutine, možda na nekoj vrsti odmora ili uživate u par dana pauze. Veoma će vam značiti ukoliko ste sami, a ako ste u vezi, značiće oboma.

VODOLIJA

Izluđuju vas dešavanja vezana za vaše radno mesto. Bilo da ste nezadovoljni finansijama ili kolektivom, danas morate da razmišljate u pravcu promena. Definitivno je da aktuelna situacija više nije podnošljiva. Najbitnije je da u celoj priči zadržite unutrašnji mir. Jedan prijatelj ima tajne koje će danas izaći na videlo. Pored svega, budite mu podrška.

 

Danas će vam značiti bilo kakva grupna dešavanja, fizičke ili motivacione vežbe. Ukoliko imate partnera, onda ćete uvideti kako ljudi koje ćete danas sresti mogu da pomognu vašoj trenutnoj vezi. Ukoliko tražite društvo, onda je sve što je potrebno da krenete u priču i vidite šta će se desiti. Mogli biste se veoma iznenaditi!

RIBE

Ako ste od skoro otkrili da posedujete neki talenat ili pronašli zadovoljstvo u novom hobiju, danas ćete imati želju u potpunosti da mu se posvetite. Došlo je vreme da ugodite sebi i nemojte da se obazirete na tuđe mišljenje. Finansijska situacija je i više nego zadovoljavajuća. Razmislite o obnovi garderobe ili kupovini nekih aksesoara.

 

Današnji astralni aspekti sugerišu širenje vidika. Mogli biste započeti veoma interesantan razgovor u biblioteci ili knjižari dok se odlučujete koju knjigu da kupite. Međutim, konverzacija će se nastaviti i više nego što očekujete. Dok trepnete, mogli biste biti na ljubavnom sastanku.

Стране: 1 2