HOROSKOP za NEDELJU 27. februar 2022. godine: Blizanci SUMNJIČAVI, Lav LJUBOMORAN, Škorpija ZABRINUTA!

HOROSKOP za NEDELJU 27. februar 2022. godine: Blizanci SUMNJIČAVI, Lav LJUBOMORAN, Škorpija ZABRINUTA!

26 фебруара, 2022 Off By coki

VAGA 

Očekuje vas povoljan dan za rešavanje poslovnih komplikacija. Sudbina je sada na vašoj strani. Imate dobar odnos sa voljenom osobom. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan za ljubav. Zdravlje je dobro.

 

 

ŠKORPIJA

Iako ste zabrinuti za svoje poslovne okolnosti, u narednom periodu ćete uspeti da rešite probleme. Možete da očekujete priliku za obnovu emotivne veze iz prošlosti. Pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu.

 

 

STRELAC

Očekuje vas veoma povoljan dan za poslovno polje. Nove, dobre vesti stižu do vas konačno! Očekuje vas dobar odnos sa bračnim partnerom. Ako ste slobodni, razmišljate o novoj vezi. Zdravlje vam je solidno.

 

 

JARAC

Pred vama je naporan dan u kojem će vam stalno dolaziti neke nove obaveze i komplikacije na ovom polju. Manji nesporazumi sa osobom do koje vam je stalo vam donose dosta nervoze. Mogući su problemi sa probavom.

 

 

VODOLIJA

Naporan rad i trud će vam se isplatiti na duže staze gledano. Možete da očekujete da ćete uskoro ostvariti poslovne pomake. Voljena osoba bi trebala vam pokaže malo više razumevanja prema vama. Povedite računa o zubima.

 

 

RIBE

Moguće je da se nalazite pod pritiskom. Naredni period vam donosi dosta stresa na poslovnom polju. Skloni ste svađama sa partnerom. Postoji dosta toga što vam u trenutnoj vezi ne prija. Povedite računa o glavoboljama.

Стране: 1 2