HOROSKOP za PONEDELJAK 28. februar 2022. godine: Blizancima NOVA LJUBAV ulazi u život, Vaga uživa u SLOBODI, Vodolija SREĆNA!

HOROSKOP za PONEDELJAK 28. februar 2022. godine: Blizancima NOVA LJUBAV ulazi u život, Vaga uživa u SLOBODI, Vodolija SREĆNA!

26 фебруара, 2022 Off By coki

Posao, ljubav, zdravlje… Sve na jednom mestu za vaš horoskopski znak!

 

 

OVAN

Možete da očekujete da će vam naredni period biti izazovan kada je u pitanju vaše polje posla. Povoljan je dan za početak veze sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Pazite na osetljivu bešiku.

 

 

BIK

Imaćete dosta obaveza i posla. Moguće je da su velika očekivanja nametnuta baš vama. Očekuje vas miran dan za ljubav. Sa voljenom osobom se solidno slažete i znate da možete da računate na nju. Moguć je pad imuniteta.

 

 

BLIZANCI

Možete da očekujete neizvesnu atmosferu u odnosu sa poslovnim saradnicima. Nova ljubav vam ulazi u život! Srećni ste i zadovoljni jer možete da menjate nešto na ovom planu! Osećate se jako dobro u svojoj koži.

 

 

RAK

Možete da očekujete pokretanje promena na poslovnom polju koje će sepozitivno odraziti na vaše finansije. Sa voljenom osobom ćete uspeti da ostvarite dobar odnos. Možete da očekujete povoljnu situaciju. Problemi sa varenjem.

 

 

LAV

Možete da očekujete pozitivne preokrete na poslovnom polju danas. Lepe vesti dolaze do vas! Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će biti spremna za početak ozbiljne veze sa vama. Nemate nikakvih problema.

 

 

DEVICA

Uspećete da ostvarite planove koje ste imali na ovom polju. Zadovoljni ste svojom poslovnom situacijom. Vaša veza je u fazi koja donosi prekretnicu. Moguće je da ponekad razmišljate i o prekidu. Hronični problemi vas muče.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2