HOROSKOP za NEDELJU 27. februar 2022. godine: Blizanci SUMNJIČAVI, Lav LJUBOMORAN, Škorpija ZABRINUTA!

HOROSKOP za NEDELJU 27. februar 2022. godine: Blizanci SUMNJIČAVI, Lav LJUBOMORAN, Škorpija ZABRINUTA!

26 фебруара, 2022 Off By coki

Posao, ljubav, zdravlje… Sve na jednom mestu za vaš horoskopski znak!

 

 

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je period koji donosi neko manje olakšanje. Može se reći da odnos sa voljenom osobom dolazi do tačke ključanja danas. Moguće su burne svađe. Problemi sa varenjem.

 

 

BIK

Nije vam lako da pokažete svoje poslovne namere jer vaša reč sada kao da ne dolazi dovoljno do izražaja. Mogući su manji nesporazumi u komunikaciji sa voljenom osobom. Povedite računa o zglobovima.

 

 

BLIZANCI

Pred vama su otežavajuće okolnosti na poslovnom polju zbog kojih ne možete da napredujete. Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama. Postajete sve sumnjičaviji. Problemi sa kičmom.

 

 

RAK

Pred vama je povoljan dan za polje posla. U narednom periodu vas očekuje rešavanje nekih problema. Emotivno ste sasvim sigurni u svoje odluke. Sa voljenom osobom polako planirate i decu. Odlično se osećate.

 

 

LAV

Moguće su neke manje prepreke na vašem poslovnom polju. Dosta toga vas opterećuje sada. Vaša ljubomora bi mogla da donese konflikte između vas i partnera. Nije vam lako da verujete voljenoj osobi. Zdravlje je osetljivo.

 

 

DEVICA

Moguće je da ćete imati kočnice i blokade zbog kojih nećete uspešno realizovati svoje poslovne planove. Imate utisak da partner nije više tako srećan pored vas i puštate ga da nastavi dalje. Pazite na bešiku i bubrege.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2