HOROSKOP za SUBOTU 26. februar 2022. godine: Bik može da RAČUNA NA LJUBAV, Devica razmišlja O PREKIDU VEZE!

HOROSKOP za SUBOTU 26. februar 2022. godine: Bik može da RAČUNA NA LJUBAV, Devica razmišlja O PREKIDU VEZE!

25 фебруара, 2022 Off By coki

 

VAGA

Očekuje vas povoljan dan za posao. Moguće je da nećete imati ni jedan razlog da se nervirate. Prija vam osećaj slobode i spremni ste da uživate u tome, ne želite novu vezu sada. Povedite računa o holesterolu.

 

 

ŠKORPIJA

Dolazi vam povoljan period za promenu posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni novim ponudama. Na polju ljubavi vas očekuje povoljan period. Sa voljenom osobom rešavate probleme. Cirkulacija vam je slaba tačka.

 

 

STRELAC

Možete da očekujete da ćete danas uspeti da realizujete svoj poslovni plan baš onako kako ste to želeli. Spremni ste da partneru pokažete da vam je stalo do vaše veze. Moguće je da planirate zajednicu. Problemi sa želucem.

 

 

JARAC

Uspeli ste da prevaziđete poslovne probleme iz prošlosti. Pred vama je period koji donosi neke lepe vesti. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Smanjite unos masne hrane.

 

VODOLIJA

Pred vama je generalno povoljan dan u kojem ćete na poslovnom polju imati dobro stanje. Veoma je važno da sa voljenom osobom ostvarite iskrenu komunikaciju i da joj pokažete kakve su vaše želje. Bolovi u leđima.

 

 

RIBE

Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizika na poslovnom planu. Danas biste mogli da budete skloni gubicima. U odnosu sa voljenom osobom vam se pojavljuju manje komplikacije danas. Mogući su problemi sa jetrom.

Стране: 1 2