HOROSKOP za PETAK 25. februar 2022. godine: Lav danas ima „SUDAR“, Jarac ima NESPORAZUM SA PARTNEROM, Ribe su u SVAĐI!

HOROSKOP za PETAK 25. februar 2022. godine: Lav danas ima „SUDAR“, Jarac ima NESPORAZUM SA PARTNEROM, Ribe su u SVAĐI!

24 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Sreća vas prati danas na svim poljima. Možete da očekujete rešavanje poslovnih problema. Uživate u flertu sa osobom koja vam se dopada i čekate pravu priliku da napravite prvi korak ka njoj. Odlično se osećate.

 

 

BIK

Očekuje vas prilika za novi posao koji će vam biti odgovarajuć. Bićete zadovoljni situacijom na ovom polju danas. Moguće je da vam se dopada osoba koja će pokazati da nije spremna za ozbiljnu vezu. Zdravlje vam je dobro.

 

 

BLIZANCI

Sklapanje novog poslovnog dogovora vam danas može biti značajno. Spremni ste da se posvetite poslu. Možete da se oslonite na svog partnera. Imate dovoljno poverenja u osobu do koje vam je stalo. Manji problemi sa hormonima.

 

 

RAK

Dokazaćete da ste spremni da napredujete. Možete da očekujete da će sreća biti na vašoj strani danas. Potrudite se oko toga da voljenoj osobi stavite do znanja svoja iskrena osećanja. Povećajte unos vitamina.

 

 

LAV

Pred vama je povoljan dan u kojem ćete bez većih komplikacija obaviti poslovne zadatke. Ukoliko planirate susret sa osobom koja vam se dopada, današnji dan je povoljan za to. Odlično se osećate danas!

 

 

DEVICA

Niste aš zadovoljni situacijom na poslu. Moguće je da uskoro planirate uvođenje nekih promena. Ukoliko ste se upustili u neobaveznu vezu, polako dolazite do odluke da taj odnos prekinete. Izbegavajte cigarete i alkohol.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2