HOROSKOP za PETAK 25. februar 2022. godine: Lav danas ima „SUDAR“, Jarac ima NESPORAZUM SA PARTNEROM, Ribe su u SVAĐI!

HOROSKOP za PETAK 25. februar 2022. godine: Lav danas ima „SUDAR“, Jarac ima NESPORAZUM SA PARTNEROM, Ribe su u SVAĐI!

24 фебруара, 2022 Off By coki

 

 

VAGA

Možete da očekujete veoma povoljan dan. Na poslovnom polju dobijate podršku koja vam je potrebna. Imate dobar odnos sa vašim partnerom koji vam pruža podršku i razumevanje za sve. Imate dobro zdravlje.

 

 

ŠKORPIJA

Iako ste zabrinuti, uspećete da nađete način da rešite poslovne komplikacije koje imate. Nova ljubav je pred vama. Spremni ste da budete malo otvoreniji prema osobi do koje vam je stalo. Pad imuniteta je moguć.

 

 

STRELAC

Pred vama je prilika da napredujete. Poslovno polje vam je jako dobro postavljeno danas. Ako ste slobodni, dobar je dan da otvorenije pokažete interesovanje prema osobi koja vam se dopada. Nema većih problema sa zdravljem.

 

 

JARAC

Pred vama je naporan dan kada je u pitanju posao. Neće vam biti baš lako da se organizujete. Manji nesporazumi sa partnerom vas vode do veće tenzije i nervoze u vašem odnosu. Mogući su problemi sa probavom.

 

 

VODOLIJA

Pred vama je period u kojem ćete uvideti svoje greške na poslovnom polju. Imate šansu da neke stvari menjate. Voljena osoba je spremna da se posveti vašem odnosu. Bićete zadovoljni zbog toga. Povedite računa o zubima.

 

 

RIBE

Moguće je da vam nije lako da donesete konačne odluke u vezi posla ali osećate da vam je promena potrebna. Skloni ste svađama u odnosu sa voljenom osobom. Vaša veza ide nizbrdo. Povedite računa o glavoboljama.

Стране: 1 2