HOROSKOP za SREDU 23. februar 2022. godine: Jarca očekuje NOVO POZNANSTVO, Ribe se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI!

HOROSKOP za SREDU 23. februar 2022. godine: Jarca očekuje NOVO POZNANSTVO, Ribe se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI!

21 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Nudi vam se šansa da pređete na radno mesto koje će vam više odgovarati. Ljubavno polje je promenljivo kod vas i teško vam je da nađete partnera za stabilnu vezu. Mogući problemi sa alergijskim reakcijama.

 

 

BIK

Finansije su vam veoma promenljive. Ne osećate se dobro jer vam se čini da vam izmiče tlo pod nogama. Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljnu vezu sa vama. Osećate se generalno dobro.

 

 

BLIZANCI

Ako ste odlučili da menjate posao, to vam sada može ići malo teže jer još nema adekvatnih prilika oko vas. Pred vama je odličan period za ljubavno polje. Uskoro ćete ući u novu vezu. Odlično se osećate.

 

RAK

Očekuje vas promenljiv dan. Bićete razočarani jer se vaši planovi ne odvijaju onako kako ste zamislili. Možete da očekujete susret sa novom osobom koja će vam se svideti. Moguća je prolazna aritmija.

 

 

LAV

Dosta sreće vas očekuje kada je u pitanju posao. Možete da se nadate rešavanju vaših problema. Nova ljubav ulazi u vaš život. Spremni ste da se posvetite osobi do koje vam je stalo. Redovno proveravajte pritisak.

 

 

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom manje prepreke vas na tom planu očekuju danas. Na polju emocija vas očekuju trzavice sa partnerom. Dosta toga vas nervira ali šanse za kompromis još postoje. Zdravlje vam je solidno.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2