HOROSKOP za UTORAK 22. februar 2022. godine: Bik će se sa nekim ZBLIŽITI, Devica rešava LJUBAVNE PROBLEME, o Vagi kruže GLASINE!

HOROSKOP za UTORAK 22. februar 2022. godine: Bik će se sa nekim ZBLIŽITI, Devica rešava LJUBAVNE PROBLEME, o Vagi kruže GLASINE!

21 фебруара, 2022 Off By coki

VAGA

Ne donosite odluke danas na poslovnom polju. Nije vam povoljan momenat za bitne promene sada. Glasine koje kruže o vama mogu da poremete odnos koji imate sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

ŠKORPIJA

Iako vam se ukazuje nova poslovna prilika, niste spremni da je iskoristite. Potrebno vam je neko vreme da se od svega odmorite. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Povećan apetit i sklonost ga gojenju.

 

 

STRELAC

Nije preterano povoljan dan za vaš posao. Moguće je da ćete imati rasprave sa nadređenima. Spremni ste da sa voljenom osobom razgovarate o planovima za zajednički život i proširenje porodice. Migrena vas prati.

 

JARAC

Čuvajte se zlonamernih ljudi koji se nalaze u vašem poslovnom okruženju. Očekuje vas nepovoljan period. Osoba koja vam se dopada pokazuje da takođe gaji interesovanje ka vama. Mogući su problemi zbog stresa.

 

 

VODOLIJA

Možete da očekujete da će biti problema na poslu. Tenzija i nervoza pod kojom ste negativno utiču na vas. Posvetite se malo više ljubavnom životu. Očekuje vas povoljan period za novu vezu. Nemate probleme sa zdravljem.

 

 

RIBE

Na polju posla sledi pozitivna promena koja će vam doneti poboljšanje zarade. Sa partnerom imate razne nesuglasice. Vaš odnos može da bude prilično nestabilan u narednom periodu. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

 

Стране: 1 2