HOROSKOP za PONEDELJAK 21. februar 2022. godine: Ovan FLERTUJE, Rak pred OZBILJNOM VEZOM, Devica želi SLOBODU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 21. februar 2022. godine: Ovan FLERTUJE, Rak pred OZBILJNOM VEZOM, Devica želi SLOBODU!

20 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Vaša nesigurnost u poslu koji obavljate se primećuje. Važno je da steknete više iskustva i samopouzdanja. Dopada vam se osoba koja nije baš pristupačna za komunikaciju jer je stidljiva. Problemi sa kožom.

 

 

BIK

Možete da očekujete nova dešavanja na poslovnom planu kod vas. Preokreti vam dolaze iznenada. Očekuje vas flert sa novim poznanikom. Spremni ste da napravite korak ka početku veze. Osećate se dobro.

 

 

BLIZANCI

Vama dolazi prilika da dokažete svoje poslovne sposobnosti i da napredujete. Bićete zadovoljni.Imate odličan odnos sa osobom koju volite. Pred vama je povoljan period za ljubav. Odlično se osećate danas.

 

 

RAK

Spremni ste da napravite neophodne korake kako bi vam se poslovna situacija menjala. Uskoro vas očekuje susret sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljniju vezu sa vama. Moguća je sklonost ka gojenju.

 

 

LAV

Prilično ste nervozni i deluje vam da nećete uspeti da obavite sva poslovna zaduženja na vreme. Naglo se menjaju okolnosti u kojima se nalazite. Pred vama je nepovoljan period za ljubav. Mogući su srčani problemi.

 

 

DEVICA

Imate utisak da su saradnici protiv vaših ideja i zato se na neko vreme povlačite u sebe. Iako ste želeli stabilnu vezu, na kraju ćete se predomisliti. Postepeno shvatate da vam je vaša sloboda važnija. Problemi sa stomakom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2