HOROSKOP za SREDU 23. februar 2022. godine: Jarca očekuje NOVO POZNANSTVO, Ribe se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI!

HOROSKOP za SREDU 23. februar 2022. godine: Jarca očekuje NOVO POZNANSTVO, Ribe se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI!

21 фебруара, 2022 Off By coki

VAGA

Na poslovnom polju vas očekuje povratak problema iz prošlosti. Nije vam lako da sve sami razrešite. Novo poznanstvo vas očekuje sada. Spremni ste da pokažete interesovanje prema simpatiji. Pazite na osetljive sinuse.

 

 

ŠKORPIJA

Na poslovnom planu vladaju pozitivne promene i zadovoljni ste generalnom situacijom. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Vaša veza polako ali sigurno ide ka stabilizaciji. Pazite na višak kilograma.

 

 

STRELAC

Moguće je da ćete biti malo napeti, poslovne okolnosti nisu onakve kakve ste očekivali da će biti. Rastrojeni ste i nije vam lako da sa voljenom osobom rešite sve probleme koje imate u odnosu Povedite računa o osetljivim očima.

 

 

JARAC

Moguće je da su neke okolnosti nepovoljne za vas. Niste zadovoljni poslovnom situacijom. Moguće je da će vam se ukazati prilika za novo poznanstvo. Spremni ste za ljubavne promene. Nesanica vas prati.

 

 

VODOLIJA

Obaveze koje imate ispred sebe treba dobro da organizujete kako bi sve stigli. Povoljan je dan za flert vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu. Nemate probleme sa zdravljem.

 

 

RIBE

Možete da očekujete dobru komunikaciju u poslovnom okruženju. Oko svega se lako dogovarate sa saranicima.Osećanja koja ste imali ka bivšem partneru se ponovo bude u vama i spremni ste za pomirenje. Posetite stomatologa.

Стране: 1 2