HOROSKOP za NEDELJU 20. februar 2022. godine: Blizanci prave ZAJEDNIČKE PLANOVE, Škorpija će nekoga UPOZNATI, Strelac NAPET, Jarac se ZALJUBLJUJE!

HOROSKOP za NEDELJU 20. februar 2022. godine: Blizanci prave ZAJEDNIČKE PLANOVE, Škorpija će nekoga UPOZNATI, Strelac NAPET, Jarac se ZALJUBLJUJE!

13 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da očekujete priliku da nađete neki novi posao koji će ispunjavati vaše kriterijume. Ljubavno polje vam je nestabilno postavljeno. Sa voljenom osobom imat prilično težak odnos. Mogući problemi sa upalama.

 

 

BIK

Moguće je da ste nezadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da su vam neophodne promene na poslu. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje će vam doneti uzbuđenje i romantiku u život. Osećate se generalno dobro.

 

 

BLIZANCI

Vama dolazi prilika da sa poslovnim saradnicima ostvarite bolje materijalno stanje. Pravite lepe zajedničke planove sa vašim partnerom. Srećni ste i zadovoljni kada ste zajedno. Odlično se osećate danas.

 

 

RAK

Moguće je da će biti nekih neočekivanih promena na vašem poslu. Niste zadovoljni poslovnim okolnostima. Uskoro bi moglo da dođe do veze sa osobom koja vam se dopada duže vreme. Zdravlje vam je generalno dobro.

 

 

LAV

Možete da očekujete da će vam se danas ukazati prilika za zaposlenje. Mogli biste da se pokažete dobro na razgovoru za posao. Nova ljubav vas očekuje veoma uskoro. Redovno proveravajte pritisak za svaki slučaj.

 

 

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas period u kojem ćete imati razne napetosti. Dan je odlično postavljen za razgovor sa osobom do koje vam je stalo na ljubavnom planu. Nema problema sa zdravljem.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2