HOROSKOP za PONEDELJAK 14. februar 2022. godine: Ovan POD PRITISKOM, Blizancima se dopada STARA SIMPATIJA, Lav na LJUBAVNOJ PREKRETNICI!

HOROSKOP za PONEDELJAK 14. februar 2022. godine: Ovan POD PRITISKOM, Blizancima se dopada STARA SIMPATIJA, Lav na LJUBAVNOJ PREKRETNICI!

13 фебруара, 2022 Off By coki

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne rezultate na poslu. Zadovoljni ste generalnom situacijom. Moguće je da voljena osoba pokazati svoja iskrena osećanja prema vama. Skloni ste infekcijama.

 

 

ŠKORPIJA

Moguće su manje komplikacije na poslovnom planu. Nesporazumi sa saradnicima vas dodatno opterećuju. Pokažite voljenoj osobi šta mislite o vašoj vezi i kakvi su vam planovi. Osetljiv urogenitalni trakt.

 

 

STRELAC

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju polje posla. Ostvarićete značajnije pomake na ovom polju. Ukoliko je vaša veza na bilo koji način problematična, moguće je da ćete doneti odluku o prekidu. Skloni ste alergijskim reakcijama.

 

 

JARAC

Niste spremni da menjate poslovne planove sada. Previše ste naporno radili da bi ostvarili trenutne ciljeve. Niste ispunili sva obećanja u odnosu sa partnerom i on sada pokazuje razočarenje. Problemi sa stomakom.

 

 

VODOLIJA

Moguće je da trenutno na poslovnu situaciju ne gledate realno i da ste zato skloni donošenju pogrešnih zaključaka. Voljena osoba će vam staviti do znanja da od vas očekuje neke promene. Glavobolja prolaznog tipa.

 

 

RIBE

Moguće je da vam nije lako da se na ovom polju sada organizujete. Okolnosti u kojima se nalazite vam nisu ni malo povoljne. Partner vam pokazuje iskrena i duboka osećanja danas. Mogući su grčevi u mišićima.

Стране: 1 2