HOROSKOP za PONEDELJAK 14. februar 2022. godine: Ovan POD PRITISKOM, Blizancima se dopada STARA SIMPATIJA, Lav na LJUBAVNOJ PREKRETNICI!

HOROSKOP za PONEDELJAK 14. februar 2022. godine: Ovan POD PRITISKOM, Blizancima se dopada STARA SIMPATIJA, Lav na LJUBAVNOJ PREKRETNICI!

13 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Preopterećeni ste obavezama i potreban vam je neki saradnik od poverenja koji bi mogao da vam pomogne. U odnosu između vas i voljene osobe postoji dosta problema koji vam stvaraju pritisak. Povećajte unos kalcijuma.

 

 

BIK

Poboljšanje poslovnih okolnosti je pred vama. Možete da očekujete povoljan period za promene na ovom polju. Važno vam je da se potrudite kako bi vam se odnos sa voljenom osobom donekle popravio. Raspoloženje vam oscilira.

 

 

BLIZANCI

Finansijski ste ostvareni i zadovoljni. Možete da očekujete povoljan period na ovom polju. Dopada vam se osoba koja je pokazala da prema vama ima veoma jaka osećanja od ranije. Postepeno poboljšanje zdravlja.

 

 

RAK

Okolnosti na poslovnom planu nisu najbolje kod vas. Moguće je da imate priliku da nešto po tom pitanju promenite. Voljena osoba vam je pokazala da joj je iskreno stalo do vašeg mišljenja. Moguća je pojava iritacija na koži.

 

 

LAV

Mogući su neki iznenadni preokreti koje nećete baš dobro podneti. Naredni period vam nije povoljan za posao. Sa voljenom osobom imate probleme. Moguće je da vaš odnos dolazi do neke prekretnice. Pod stresom ste.

 

 

DEVICA

Važno je da pokažete svoju spremnost da na poslovnom polju napredujete i da usvajate nove veštine i nova znanja. Ukoliko ste slobodni, možete da računate na pozitivne okolnosti za početak veze. Pazite na zube.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2