HOROSKOP za NEDELJU 20. februar 2022. godine: Blizanci prave ZAJEDNIČKE PLANOVE, Škorpija će nekoga UPOZNATI, Strelac NAPET, Jarac se ZALJUBLJUJE!

HOROSKOP za NEDELJU 20. februar 2022. godine: Blizanci prave ZAJEDNIČKE PLANOVE, Škorpija će nekoga UPOZNATI, Strelac NAPET, Jarac se ZALJUBLJUJE!

13 фебруара, 2022 Off By coki

VAGA

Možete da očekujete povoljan period za poslovno napredovanje. Dobre vesti vam uskoro dolaze. Novo poznanstvo vam se dešava i zadovoljni ste zbog toga. Spremni ste za novu ljubav. Pazite na osetljive tetive.

 

 

ŠKORPIJA

Na poslovnom planu ćete uspeti da ostvarite svoje želje. Možete da očekujete povoljan dan. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će pokazati da ima ozbiljne namere prema vama.Pazite na višak kilograma.

 

 

STRELAC

Moguće je da ćete biti skloni brzopletim reakcijama i svađama sa kolegama. Sa voljenom osobom imate dosta napetosti i niste preterano zadovoljni vašim odnosom sada. Povedite računa o očima i dioptriji.

 

 

JARAC

Moguće je da imate utisak da vaši poslovni saradnici nisu dovoljno spremni na kompromise. Ukazuje vam se prilika da dođete do susreta sa osobom koja će vam prijati i sa kojom ćete poželeti vezu.Nesanica vas prati.

 

 

VODOLIJA

Pred vama je dan koji može da vam donese promene poslovnih planova. Slede vam neočekivani preokreti.Očekuje vas period u kojem ćete imati prilike za nova poznanstva. Spremni ste za početak veze.Nemate probleme sa zdravljem.

 

 

RIBE

Možete da se nadate pokretanju novog posla koji će se pozitivno odraziti na vaše finansije. Voljena osoba će vam pokazati spremnost da se prihvati rešavanja ljubavnih problema koje imate.Posetite stomatologa.

Стране: 1 2