HOROSKOP za PONEDELJAK 24. januar 2022. godine: Lavovi se DOBRO OSEĆAJU, Vage očekuje USPEH, Ribe su spremne za PROMENE U LJUBAVI!

HOROSKOP za PONEDELJAK 24. januar 2022. godine: Lavovi se DOBRO OSEĆAJU, Vage očekuje USPEH, Ribe su spremne za PROMENE U LJUBAVI!

23 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Čekate neke važne vesti na poslu. Moguće je da ćete uskoro imati osećaj velikog olakšanja na ovom polju. Iako niste spremni za novu vezu, imate udvarača koji je uporan i ne odustaje od vas. Manji problemi sa nesanicom.

 

 

BIK

Ostvarili ste poslovni napredak koji ste želeli i zadovoljni ste svojom poslovnom pozicijom. Radujete se komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Jedno u drugome nalazite ono što vam je potrebno. Problemi zbog napetosti.

 

 

BLIZANCI

Svesni ste problema na polju posla. Važno je da budete spremni i da se sa njima suočavate. Očekuje vas faza koja vam donosi novu ljubav. Spremni ste za nove avanture i izazove na ovom planu. Nemate veće probleme sa zdravljem.

 

 

RAK

U narednom periodu ćete ostvariti promene koje ste želeli na polju posla. Dobar je period pred vama. Moguće je da sa voljenom osobom imate neku manju distancu koja vam čak i prija. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

LAV

Oslobodili ste se svih kočnica koje ste imali i sada ste spremni da se maksimalno posvetite poslovnom napredovanju. Vi imate velika očekivanja kada je u pitanju voljena osoba. Zdravlje vam ide na bolje.

 

 

DEVICA

Današnji dan je prikazan kroz promenljivo i nestabilno stanje na polju posla. Niste zadovoljni siuacijom. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Očekuje vas poboljšanje vašeg odnosa. Manji problemi sa hormonima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2