Od danas počinje VLADAVINA VODOLIJE: Zvezde vam spremaju VELIKE USPEHE i LJUBAV DO NEBA!

Od danas počinje VLADAVINA VODOLIJE: Zvezde vam spremaju VELIKE USPEHE i LJUBAV DO NEBA!

21 јануара, 2022 Off By coki

Danas, 21. januara, počinje vladavina Vodolije!

 

Kao karakteristični predstavnici znakova Vazduha, Vodolije u sebi čuvaju izuzetno veliku emotivnost koja je neotuđivi deo njihove ličnosti i koja ih vodi kroz sve životne sfere, uključujući čak i poslovnu. Jedan od najvećih životnih poraza svake Vodolije može biti situacija u kojoj su prinuđene da se bave poslom koji ne vole.

 

 

Kao umetničke duše u osnovi, oni biraju uglavnom poslove koji su usko ili u širem smislu povezane sa umetnošću. Oni uživaju da unose svoju kreativnost u poslu, i posao koji obavljaju donosi najveći uspeh ukoliko im je ostavljeno dovoljno prostora da tokom rada ostave svoj lični pečat.

 

 

Idealna poslovna kombinacija svake Vodolije je sa predstavnicima Vatrenih znakova, naročito Lavom, koji predstavlja njima opozitni znak, i nadopunjavanje osobina između ova dva znaka donosi dobru sinergiju i takvo zajedničko delovanje osim velikog profita, donosi kontinuitet i zadovoljstvo za obe strane. Vodolijama često ume da nedostaje odlučnosti, strogoće, te umeju da budu veoma nesigurni kada su pregovori i poslovni dogovori u pitanju, pa je najbolje kada svaka Vodolija ima “frontmena” ili poslovnim rečnikom rečeno menadžera, koji će da se brine o sferi učinka, plasiranja proizvoda, marketinga, spoljne saradnje, te kompletne zarade i rezultata u poslu.

 

Vodolije imaju izuzetno izraženu svest, podsvest ali i savest. Svest o tome ko su oni, kakvi su, podsvest koja determiniše njihova željena postignuća, ciljeve u životu i koja ih motiviše za napredak, ali i savest koja neće dozvoliti da ne biraju sredstva da bi došli do cilja, da svoj uspeh grade na uštrb neuspeha drugih osoba ili da se dugo ulenje, te je sasvim sigurno da njima povereni poslovi moraju biti izvršeni. Ako hocete proverenog i lojalnog saradnika, odaberite Vodoliju. Ista ova rečenica može da se prenese i na emotivnu sferu, gde su Vodolije zaista lojalni svom partneru.

 

 

Njihova specifičnost u emotivnim vezama, ogleda se u tome što često mogu biti naporni svom partneru, retko postati “kontrol freeak-ovi”, uglavnom onda kada shvate da u njihovoj vezi nije sve kako-treba. Oni su nepopravivi romantici, koji uvek streme ka tome da im se ljubav konstantno dokazuje, i sigurno neće biti ravnodušni, ukoliko se dogodi situacija u kojoj partner ignoriše postojanje veze ili prestane da na eksplicitan i direktan način, otvoreno pokazuje svoje emocije. Velika većina znakova zodijaka posle nekog vremena u vezi, počinje da se ponaša uobičajeno, te da makar za nijansu zanemari romantiku, ali ne i Vodolije, koje će odmah po shvatanju da je takvo stanje nastupilo, početi da razmišljaju na negativan način, konstrupšući sve moguće i nemoguće razloge zbog kojih se to dešava.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2